reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dziedoberek:-) Dawno mnie nie było:-(, awaria neta:-(
Udanych walentynek :-)
uciekam robić śniadanko.

dzieńdoberek
witam z domku w ten piękny poranek bez stert śniegu za oknem:tak::tak:
marzy mi się już ciepła wiosna ehhh:sorry:
niestety dzieć mi wrócił chory:wściekła/y:i mam na razie szlaban na kawki --nie chcę roznosić
a już bym chętnie się z wami spotkała:tak::tak:

mam pytanko jakie USG robią na pierwszej wizycie? już po brzuchu? we środę mam wizytę w maternity i nie wiem czy pić czy nie pić:-D:-D

wczoraj przeczytałam wasze posty ale już zapomniałam co chciałam napisać:szok:
jak mi się przypomni to skrobnę:confused2:

aha gastone ale wieści!! kobito podwójne gratulacje:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam! My dziś znów mamy dzień techniczny - mieszkanko do stanu używalności trza doprowadzić po weekendzie :tak:... To jakis fenomen jest, że przed weekendem posprzatanie, a po juz w ogóle tego nie widać :szok::eek::szok:... No nic, trzeba zakasać rękawy i wziąść się do roboty, dobrze, że chociaż nie muszę się martwić o obiad, bo już mam ;-)... No i chwilę na spacerek trzeba znaleźć, ale to pewnie dopiero jak po M pójdziemy do pracy, bo cały tydzień ma na rano...

Ms.Marple, witaj Kobieto! Jak Ci pobyt w Polsce minął? Odpoczęłaś? I zdrówka dla Bąbelak, bidak :-(, oby Mu szybko przeszło! Z tego co pamiętam to w szpitalu robią już normalne USG, ale mogę się mylić, może ciężaróweczki z dłuższym stażem podpoweidzą :sorry:

No to zmykam do roboty, paaaaaaaaaaaaaaaa :-)

dzieńdoberek alex ale tu puchy chyba że ja wystraszyłam babki z rana:zawstydzona/y:

krycha odpoczęłam bo Adal miał ciągle opiekunki nawet pojechaliśmy sobie do Gdańska do kina na Avatar:-D, ale padnięta jestem podróżami trochę ciężko no i wróciliśmy po 3ciej w nocy:confused2:

halo pobudka jest tam kto?!;-)

reklama
witam kobietki :)

Alex superr ze wpadlas Aine rowniez :))

Jak tam wasze zdrowko ?

Ms Marple wkoncu jestes Duzo zdrowka dla szkrabika :))

POzniej wam o czym dziolchy wy moje opowiem ... :) Bedzie mozna sie posmiac :))

Do góry