reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

martuana byłam w next i ostatecznie kupiłam jedną parę dresów ale wcale mi się nie podobają a o innych ciuchach nie wspomnę, maszkary jakieś:baffled:

jeszcze podjadę do mothercare ale tam trochę drogo, z tego co pamiętam :sorry2:

justysia jak podróż? czy jeszcze w drodze? :confused:
ja mogę poczekać aż wrócisz a nawet zebrać po drodze jakieś babki i u ciebie podrinkować :-D:-D

co babki na to?
więc już mamy więcej propozycji:
-pub
-u mnie
-u justysi
proszę się wypowiedzieć

Ostatnia edycja:
reklama
Bozenka Dorothy Perkins jeszcze .Ja przedwczoraj kupilam fajna bluzeczke ciazowke za 9 euro bo maja przecenione.Maja tez dzinsy.
Justysia a kiedy ty bedzieszmiala ten internet?Bo ja internetowo bedemiala do ciebie sprawe ;-)

marta ale raczej sie nie spotkamy totalnie 8 marca bo rfaczej wiekszosc z nas chciala by spedzic ten dzien w domu z rodfzinka Mysle o weekendzie A Matiego nie moglabys w weekend wieczorem zostawic z Mezem ? Przeciez i tak na buteleczce jest wiec to chyba nie bedzie za wielki problem aby mezus dal Ci poszlaec z dziewuchami raz w roku :)

oj Sylcia nie zanosi się chyba na żadną imprezkę.i chyba prawdziwe jest powiedzenie że krowa która dużo ryczy mało mleka daje;-)
poza tym ja z imprezki z okazji Dnia Kobiet to raczej zrezygnuję-moja osoba chyba nie wszystkim odpowiada więc co niektórym pójdę na rękę:-p

drozdusia a co to za insynuacje? hę? raczej głupio jak się tak w powietrze pisze ,bo nie wiadomo kogo to dotyczy- jeśli mnie to wolę dosłownie

oj Sylcia nie zanosi się chyba na żadną imprezkę.i chyba prawdziwe jest powiedzenie że krowa która dużo ryczy mało mleka daje;-)
poza tym ja z imprezki z okazji Dnia Kobiet to raczej zrezygnuję-moja osoba chyba nie wszystkim odpowiada więc co niektórym pójdę na rękę:-p

Ach... Dzień Kobiet... Chętnie bym się gdzieś wybrała z Wami, ale raczej skończy się na tym, że napiję się z Wami bezalkoholowca i pójdę lulu do domku :szok:... Normalnie aż jak nie ja, ale moja forma pozostawia teraz wiele do życzenia i sen jest silniejszy ode mnie! Także ja bardzo chętnie, ale nie na wieczorne wyjście się piszę, to znaczy, proponuję chyba właśnie podwójne spędzenia tegoż święta - z moją skromną osobą i bez :-p, pójdziecie na to ;-)? No i Drozdusia ja tam z Tobą zawsze, najwyżej zrobię Ci nalot z Karmi i se chlapniemy :-p;-):-D:-D:-D może i inne mamy się skuszą, co?

Ms.Marple, mialam zapytać, ile trzymali Cię na tej pierwszej wizycie w szpitalu? Sprawnie poszło?

Lecę Młodą wyprysznicować.........................

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tak jak napisalam do mnie mozecie przyjechac :):):) dalej aktualne i dla mnie termin obojetny tylko dac tydzien wczesnie znac zebym nie miala pracy :):):)
Gastone mam nadzieje ze net juz po moim powrocie bedzie dzialal :/ a narazie to caly czas bede zagladac z Pl mam 10 dni hihihiih
Drozdi mnie Twoje towarzystwo nie przeszkadza wiec ja zapraszam do siebie :)

reklama
Do góry