reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Noo Nadine polozylam spac i juz lekko po 8mej odrazu usnella :)) moja wspaniala coreczka :)) czasem da mi popalic ale jest najwspanialsza :))

aga ooo jak milo :)) kominkowa atmosfera :))

krystyna ino nie jedz za duzo na noc ty ty ty :)) hehe noo i chyba doswiadczona babka jestes w sprawie porodow jeszcze Cie korcii aby ogladac wiecej choc Twoj kolejny zbliza sie malymi kroczkamii :)) ?

reklama
Sylwia jakos tak mam sentyment do kominka:)Zreszta jak sie przyczlapiesz ,to sama przy nim posiedzisz :) Jak zdaze rozpalic heheh
Krycha Ty jutro do lekarza?Powodzenia zycze:)I czekam na dobre wiesci:)

No nic widze ,ze nikogo niet....to tez ide

dobranoc:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! Dziś mi przypadł zaszczyt witania Was jako pierwsza :-D! My od 06.00 na nogach... Ale i tak trzeba się powoli szykować i heja do szpitala ;-)

Aga_irlandia, jakże mogłabym Cię nie widzieć :tak::sorry2:! Tak, dziś do szpitala lecimy, mam nadzieję, że szybko i sprawnie "załatwimy" sprawę... I oczywiście zdam relację po powrocie :-)! Tak zachęcająco piszesz o tym wygrzewaniu się przed kominkiem, że i ja się chyba w końcu bujnę do Ciebie przypomnieć sobie co to znaczy :-p! Jeśli mogę oczywiście...

Martuana, a takie małe co nie co :-p... Z regóły kolacji nie jadam a już na pewno nie o tej porze, no, ale teraz musiałam zmienić nawyki żywieniowe ;-):-D!

Sylcia007, staram się jeść z głową, więc nie bój się :-)... No a głodzić się przecież nie będę :-D:-D:-D. No a jeśli chodzi o ten program to nie wiem czemu, ale lubię go oglądać chociaż czasem patrzeć nie mogę jak te kobiety cierpią i spłaczę się jak nie wiem, ale lubię, co zrobić :sorry2:...

No, to pora na śniadanie ;-)! Miłego dnia i do klikania :-)

Aha, przypomniało mi się - z kim ja rozmawiałam na temat łyżeczek - smoczków (znaczy niby smoczków do butelek, ale zakończenie w kształcie łyżeczki właśnie, do nauki jedzenia), bo nie pamiętam, a widziałam to cudo w aptece w Tesco tu w cetrum. Są polskie napisy, znaczy od nas ściągane :-), ale na cenę nie zwróciłam uwagi niestety :zawstydzona/y:, może jak mi się w oczy rzuci następnym razem to będę bardziej precyzyjna ;-)

To smacznego mamuśki :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w ten deszczowy poranek. Jest tak sennie a za nami kolejna ciężka noc. Igorek miał w nocy gorączkę >38 stopni spał z nami ale kręcił się non stop. Oczy mam na zapałki. A dzisiaj rano zrobił kupkę ze śluzem i troszkę mnie to martwi:baffled: Wiecie coś na ten temat???

dzieńdoberek
faktycznie deszczowy:dry: nie chciało mi się oczu rozklejać
no i pada jak ja do sklepów się wybieram:baffled:

krycha nie zdążyłam ci odpisać, że w maternity byłam od 9tej do 12tej:-D:-D

camomile nie wiem co z tym śluzem:sorry2:

martuana i ja czasem kładę sie do łózka że snikersem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie mogę się powstrzymać a to 500kal do poduszki:angry::angry::angry: głupia ze mnie baba:zawstydzona/y:

lecę na śnadanko

hejka dziewczynki :)
dawno nie pisalam,ze jakos czasu brak bylo:)
wyniosłam Adule do Dominika!!!!odzyskałam sypialnie!!!!!!!!!!!i o dziwo adzilula 2 noce praktycznie cale przsepala,nie liczac 1 krótkiej pobudki,ale dalam jej butle z woda i zasypiala spowrotem!!!!!a i Domi nie robi pielgrzymek do naszej sypialni...moze wkoncu będęsie wysypiac!!!!!!!!!!!
A co do spotkania babskiego ,to ja sie zgadazam na wszystko!!!!!!!mi zupelnie obojetnie gdzie i kiedy :)byle z wami i by bylo wesoło:)
aaaa DROZDUSIA mam nadzieje,ze to nie ja jestem tą krową co duzo muczy itd??nie mialam poprostu czasu moze weny pisać!!!!!! :)))))))))
KRYCHA ze mna gadałaś o tych butelkach z łyżeczkami :)powodznia w szpitalu :)
BOŻNKA my sie dziś widzimy prawda????narszczie pozbędę sie worków z korytarza :)
miłeego dnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

reklama
Do góry