kasia limerick
Fanka BB :)
o rajuniu!!! ale ruch
) ledwo co nadążam z czytaniem
a jak juz przeczytam to zapominam co mialam napisac ;P
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurczaki.kiedyś przez to przechodziłam i mam masakryczne wspomnienia.nawet wylądowałam w szpitalu.wyobrażam sobie jak twój dzieć musi się męczyć
! Zdrówka!!! A co do spotkania, w takim razie bardzo chętnie, choć widzę, no i mam nadzieję, że uda nam się zgrać czasowo ;-)
nie znam laski której ciąża pod koniec nie ciąży
sama pamiętam jak mi się dłużyła i to każda jedna hahaha ale jeszcze troche i będziesz miała swoją dzidzie
Marta ja jak jestem chora to tylko na angine
i to taaaakie paskudztwo
i teraz mnie cosik gardło pobolewa i chodze i ssie tablety bo nie mam zamiaru mieć paskudztwa

martaF heh nio wiem ze to roznie bywa i generalnie to maluch decyduje ze jest juz gotow..... ale ja juz bym tak strasznie chciala zeby byl juz z nami Napewno kazda mama wie co mam na mysli Zwlaszcza z eto moje pierwsze malenstwo..... A do tego co gdzies sie poza dom wybiore to wszedzie tylko mamy z wuzkami widze.... i mnie az skreca ze niby tak niewiele juz czasu zostalo ale jeszcze nic sie nie dzieje.......