reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
angina ropna?:szok: kurczaki.kiedyś przez to przechodziłam i mam masakryczne wspomnienia.nawet wylądowałam w szpitalu.wyobrażam sobie jak twój dzieć musi się męczyć:baffled:

martaF heh nio wiem ze to roznie bywa i generalnie to maluch decyduje ze jest juz gotow..... ale ja juz bym tak strasznie chciala zeby byl juz z nami Napewno kazda mama wie co mam na mysli Zwlaszcza z eto moje pierwsze malenstwo..... A do tego co gdzies sie poza dom wybiore to wszedzie tylko mamy z wuzkami widze.... i mnie az skreca ze niby tak niewiele juz czasu zostalo ale jeszcze nic sie nie dzieje.......

Co za paskudny okres z tymi chorobami!!! Ja chce już lato, powinno byc wtedy spokojnie :tak:! Zdrówka!!! A co do spotkania, w takim razie bardzo chętnie, choć widzę, no i mam nadzieję, że uda nam się zgrać czasowo ;-)

Mamuśki, ja na dziś już kończę, kręgosłup mnie już boli, poleże trochę na kanapie i na węża poczekam ;-)! Słodkich snów, paaaaaaaaaaaaaaa :sorry2:

dzindusia to tak zawsze :-D nie znam laski której ciąża pod koniec nie ciąży:-D sama pamiętam jak mi się dłużyła i to każda jedna hahaha ale jeszcze troche i będziesz miała swoją dzidzie:tak:Marta ja jak jestem chora to tylko na angine:wściekła/y:i to taaaakie paskudztwo:szok: i teraz mnie cosik gardło pobolewa i chodze i ssie tablety bo nie mam zamiaru mieć paskudztwa:szok::no:

martaF heh nio wiem ze to roznie bywa i generalnie to maluch decyduje ze jest juz gotow..... ale ja juz bym tak strasznie chciala zeby byl juz z nami Napewno kazda mama wie co mam na mysli Zwlaszcza z eto moje pierwsze malenstwo..... A do tego co gdzies sie poza dom wybiore to wszedzie tylko mamy z wuzkami widze.... i mnie az skreca ze niby tak niewiele juz czasu zostalo ale jeszcze nic sie nie dzieje.......

oj dokladnie wiem co masz na mysli:)) ja tez nie moglam sie doczekac kiedy malenstwo bedzie z nami:)) mialam ja w brzuch a tesknilam do niej strasznie :(( i chyba przez to urodzilam miesiac szybciej :)))

No prosze:) Widac ,forum powrocilo do zycia:) Jak milo:)
Krycha masz racje,ja sie staram codziennie meldowac ,ale z pisaniem gorzej:)Dzis troche luzu,wiec korzystam i cosik naskrobie:)Ale od jutra standardzik niestety:)ale dzis poprasowalam ,wiec juz jedno mi odpadnie:)
Natinke a jakie Ty szczepienie z Ada mialas???????bo mysmy mialy ostatnie na 6 miesiecy i jak sie nie myle to kolejne na rok jest.....chyba,ze cos przegapilam:(

Widze,ze faktycznie jakies wieksze spotkanko sie kroi:)Jak fajnie:)

no nic ja sie rowniez udam na spoczynek:)
Dobranoc

Ostatnia edycja:
witam sie i ja wieczorowa porą :D witam też nowe mamusie :p
Jak spotkanko u Justysi to i może ja się wproszę jak mi pozwoli, bo ja z tego samego "osiedla" heheheheh
Martuana zdrowka dla małego, biedaczek mniejmy nadzieje ze mu lek pomoże.
i teraz nie wiem bo miałam cos napisac jeszcze po przeczytaniu tych postow wszystkich i zapomialam teraz co - przypomni mi sie ;D

A to jak w koncu ? Bo ja myslalam ze marta f tylko wpadasz do justysii i pozniej jakos bys mnie wyrzucila u alex ... A tu sie kroii jakies wieksze spotkanko :)) Jak justyna bedzie chciala miec duze spotkanko to i ja bym wpadla a do alex to swoja droga rowniez musze wpasc :) tylko potrzebuje troche wiecej czasu na dojazd :))

natinke nooo to zuch dziewczyna :)) buziakii dla malej :))))

marta f jak milo o mnie sadzisz :)) ja wpadalam czasem na glowny watek ale kurcze nie nadazalam za czytaniem wszystkiego Tam tyle bab siedzii a ruch ogromny jest Wiec poddalam sie i wpadam okazjonalnie :))

Milo bedzie sie zobaczyc z wamii, poznac itp itd Inaczej sie wtedy pisze na forum jak juz jakas osobke pozna :)

reklama
Do góry