reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Bożenko te oczka to ropieją Matiemu:( Marta nie wiem od czego wczego wcześniej ropiały Mareczkowi pewnie się zaraził :(Tyle że Mati to ma tragiczne aż byście nie uwierzyły że tak można szok:( Lubiczanko co racja to racja trzeba ludzi szanować i nie można w ten sposób się obchodzić nawet wirtualnie:( ale koniec na ten temat bo może właśnie o to chodzi:)) Bożenko ja też chętnie poznam nowe mamcie i pokawkować też mam ochotkę:)

Ostatnia edycja:
reklama
a mój K sie męczy z Szymem:-(a ten mruczy sobie zeby zasnąc a nie moze bidulek:no:

krycha myśle ze poniedziałek-wtorek (o ile justysi pasi:sorry2:) zabiore lubiczanke i przyjedziemy:tak:a daleko od justysi mieszkasz??

Oj daleko mieszkam niestety... I do tego nie jestem zmotoryzowana, więc ja na wyjazdowe spotkania odpadam niestety... Z moją Pyzą jazda autobusem to nienajlepszy pomysł, bo za żywa jest :baffled:! Ale jak będziecie w Centrum to zapraszam :tak:. Jak tak sobie synuś pospiewa to może w końcu zaśnie czy coś Mu dolega???

Ano właśnie Martuana, a co to za infekcja? I oby szybko przeszła!!!

Lubiczanka, w przyszłym tygodniu od wtorku do czwartku (ewentualnie do piątku) będę poza zasięgiem, bo rodzinka do mnie przyjeżdża :baffled:...

Zjadłam na kolację puszke kukurydzy i się najadłam :szok:, ale to dobrze, bo nie czuję się pełan ;-)

martuana ale ze mnie gapa ale myślałam , ze to mareczkowi bo ostatnio on miał zaropiałe oczko, a to mówisz mateuszek :-(o kurczęta czyżby się zaraził?:baffled:

martuana ale ze mnie gapa ale myślałam , ze to mareczkowi bo ostatnio on miał zaropiałe oczko, a to mówisz mateuszek :-(o kurczęta czyżby się zaraził?:baffled:
Na to wygląda że się zaraził bo Malik go wiecznie rękami obkłada tuli i kocha i przedostał się zarazek:(A jeszcze wczoraj byliśmy na wycieczce i to mu pewnie nie pomogło:(WRRRRRR

kurde ja to jednak jestem łatwowierna!!!!!!!!znowu sie wkręciłam!!!!!!nie no mi sie to poprostu w głowie nie miesci................................masakra jakas!!!!!
ADULA miała dzis szczepienie,jak zwykle dzielna ta moja kobietka :) w ogole nie płakała!!!
witam nowe MAMUSIE(prawdzie...:) ) i chetnie z wami pokawkuje :)
MARTA szkoda mateuszka :( ale jak dostaje antybiotyk to mu szybciutko minie!!ja chyba dzis Twoje dziewczyny widzialam!!!przechodziły koło mojego osiedla :)
papatki

krycha moze i przepowiadajace - ciezko stwierdzic - mam zero doswiadczenia i sama niewiem:zawstydzona/y: a moja cierpliwosc to jest wystawiona na ciezka probe :-D czasem mi sie wydaje ze sie nie doczekam i ze czas stanal w miejscu :sorry2:

matuana pytam bo moj 7 letni(prawie) miał takie czerone oczy ze szok:szok:i do tego temperatura bo taki wirus krąży bo potem i Oliwka załapała:tak:ale to samo przechodzi po 5 dniach:tak:a jak Szymowi ropiały oczka to przemywałam rumiankiem i pomagalo:tak:
natinke napewno będziemy mialy nie jedną okazje jak sie tylko ociepli:tak:

krycha limerick w miare znam i możemy cie zabrac:tak:

sylcia wiem ze fajna z ciebie laseczka bo miałyśmy okazje popisac:tak:wcześniej zaglądalaś do nas:-)daj znac gdzie to tez cie zabierzemy:tak:mam 7 osobowe auto to jakoś was upchne:-)

dobry wieczór babeczki:-) chwilkę mnie nie było i proszę-ruch i gwarno jak na targowisku:-D
super laski że do nas zawitałyście i liczę na szybkie poznanie:tak:
jeśli chodzi o przyszły tydzień to ja się piszę na spotkanko-wiem gdzie mieszka Justysia i jeśli mój T będzie miał wolne to mnie zawiezie a jak nie to pomyślę o autobusie;-) no jeśli oczywiście macie ochotę mnie oglądać...żeby nie było że się wpraszam niechciana:sorry2:

Ano Nati moje laski wybrały się dzisiaj same na poważne zakupki hahaha stwierdziły że są dorosłe i dadzą sobie rade hehe kupiły kilka rzeczy a jak przyszły Madzia stwierdziła że mamcia jutro musi iść z nią bo są fajne spodnie ale czy jej wypada w takich chodzić???? uśmiałam się jak nie wiem:)) No nic dorastają mi pannice :) Marta ano też myśle że to wirus:( Mareczkowi przeszło ale przemywałam też rumiankiem i miałam kropelki ale Mati ma tak oczy spuchnięte że nie może ich otworzyć szok a ropy tyle że nie nadążam i troche strach bo maleńki mój taki ale mam nadzieje że będzie lepiej:)

Ostatnia edycja:
reklama
drozdusia jestem za zebyśmy sie poznały:tak::-)

dzindusia powiem ci ze Szymek to mnie w konia zrobił:szok:juz w środe byłam na porodówce:tak:i co?? wróciłam do domu a urodzil sie dopiero w niedziele:tak:takze cierpliwości:tak:

krycha Szymek ma angine ropna:-:)baffled:

Do góry