Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
krycha ja was często czytam i czasem o coś zapytam,wcześniej więcej tu pisałam i znam osobiście Alexi niedługo poznam justysie:-)
ms marple ja w weekendy tez nie moge,co najwyżej na zakupytakże w tygodniu jak najbardziej
![]()
;-)wiem,dlatego tak właśnie odpisałam na jej postaAlex napewno zajade jak będe jechała ale w Limericu juz dawno nie byłam ze względu na Szymka bo on nie lubi jeździca teraz ma angine więc jesteśmy narazie uziemieni
lubiczanka age to akurat dobrze znamy:-)wpada jak burza czasami na nasz wątek![]()
wiem,dlatego tak właśnie odpisałam na jej posta![]()

no właśnie chociaż teraz tutaj mamy okazje z nia popisac bo do nas wpada jak po ogień
:-)Hej Dziewczynki...Ja z innego forum sobie wskoczyłam do Was...Niektóre już mnie znaja(może nie osobiście,ale z innych wątków).Mam 26lat(bossszzze kiedy to zleciało-pierwsze co to chciałam napisać 25)mieszkam co prawda w Cashel,a nie w Limericku,ale jestem tamtejszym częstm gościem(w końcu nie tak daleko) i tak sobie pomyslałam,że może warto się tu pojawić również i przy okazji mieć do kogo się na kawkę wprosićMożna?
dziewczynki ale jak lubiczanka wpada na kawcie to ja też:-)a wiecie to razem 6 dzieci
![]()
Ooo ja patrze a Wy tutaj Marta z Lubiczanka-widze ze poszerzadzie grono znajomych
A tak w ogole witam mamy z Limerick![]()
A my niedawno od lekarzaMati ma tak spuchnięte oczka że nie widzi
dostał antybiotyk
LASKI WSZYSTKIEGO NAJ W DNIU DZISIEJSZYM
NO I WITAM MAMCIE NOWE
)
Ulala.....troche mnie nie bylo i prosze jaki ruchWitam ``niby``Nowe Mamuski
Ech......i znow nasza kolezanka okazala sie ta sama kolezanka.....ze tez sie to nie nudzi....takie podszywanie pod rozne osoby.....ja nie wiem ,co w tym takiego fajnego jest.....no ale moze moj mozg nie jest w stanie tego pojac hehehheheh
No wlasnie Marta moje drzwi zawsze stoja otwarte zawsze jak bedziesz jechala do Limericku to wpadaj do mnie na kawcie;-)
Mam nadzieje ze udalo mi sie namowic SYLCIE na odwiedzinki