Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tylko piszcie kiedy-i niekoniecznie z 6ką,bo może akuratnie dzieci będą w szkole![]()
a to ci niespodzianka ;-)lubiczanko ty zawsze :*
Niestety drogie koleżanki będziecie musiały odwołac spotkanie 21 marca.
Pani megann i ona...m zostały zbanowane![]()
krycha ja was często czytam i czasem o coś zapytam,wcześniej więcej tu pisałam i znam osobiście Alexi niedługo poznam justysie:-)

kiedys pisałam więcej ale teraz z moją 3-ką ciężko:-(ale postaram sie poprawicAno racja, czasem gdzieś nam mignęłaś... To już wtedy trzeba było zostać ;-)! To teraz częściej prosimy![]()
ale czytam was prawie codziennie:-)sajuri06 witammilo poznac nowa oczekujaca mamusie Nio ja juz torbe mam spakowana - dzis ostatecznie udalo mi sie ja zamknac - choc z trudem bo peka w szwach hihi Widze ze mieszkasz stosunkowo blisko - tak na trasie wuzkowej ktora sobie juz wstepnie obmyslilam ......
lubiczanko jakos sie trzymam choc ciezko jest i niewygodnie juz straszliwie.....juz mi sie tak ta ciaza dluzy ze czasem mi sie zdaje ze od zawsze jestem w ciazy....heh