reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

gastone no wlasnie sie nie zaczelo :-( heh to jakas pruba byla tylko:sorry2: czuje co jakis czas jakies skurczyki ale leciutkie i totalnie nieregularnie i w krzyzu boli No w sumie to mam jeszcze troszke czasu ale szczerze to chcialabym miec to juz za soba ...

reklama
krycha ja was często czytam i czasem o coś zapytam,wcześniej więcej tu pisałam i znam osobiście Alex:tak:i niedługo poznam justysie:-)

ms marple ja w weekendy tez nie moge,co najwyżej na zakupy:-D także w tygodniu jak najbardziej:tak:

Krycha-ja się dostosowuję,tak więc Wy rzucacie hasełko i najwyżej w ramach możliwości zapytam dyskretnie czy moja obecność nie będzie nikomu wadzić:)
dzindusia-trzymaj się Dziewczyno...podejrzewam,że za jakieś 10 dni może się zacznie...i wcale Ci się nie dziwię,że chciałabyś mieć juz "to'za sobą.Mało mam,które lubią ostatnie tygodnie i cierpliwie czekają:)

sajuri06 witam :) milo poznac nowa oczekujaca mamusie Nio ja juz torbe mam spakowana - dzis ostatecznie udalo mi sie ja zamknac - choc z trudem bo peka w szwach hihi Widze ze mieszkasz stosunkowo blisko - tak na trasie wuzkowej ktora sobie juz wstepnie obmyslilam ......

lubiczanko jakos sie trzymam choc ciezko jest i niewygodnie juz straszliwie.....juz mi sie tak ta ciaza dluzy ze czasem mi sie zdaje ze od zawsze jestem w ciazy....heh

Ostatnia edycja:
sajuri06 witam :) milo poznac nowa oczekujaca mamusie Nio ja juz torbe mam spakowana - dzis ostatecznie udalo mi sie ja zamknac - choc z trudem bo peka w szwach hihi Widze ze mieszkasz stosunkowo blisko - tak na trasie wuzkowej ktora sobie juz wstepnie obmyslilam ......

lubiczanko jakos sie trzymam choc ciezko jest i niewygodnie juz straszliwie.....juz mi sie tak ta ciaza dluzy ze czasem mi sie zdaje ze od zawsze jestem w ciazy....heh

a tak niedawno czułam to samo...korzystaj z dnia dzisiejszego i duzo odpoczywaj-przed Tobą ciężka praca(nie tylko na porodówce,ale przede wszystkim juz przy Maluszku)

reklama
Do góry