reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Witam się i ja..
Sprawa Megan wszystkich widzę poruszyła..:baffled:
Weszłam na Wasz wątek by poczytać i co widzę :szok: Martuana ma chore dziecko tak jak moje.. Dokładnie tak jak piszesz.. Skarbek ma posklejane oczka ropą..a w dzień dzisiaj mu wciąż husteczką ściągałam ropkę, która mu się nieraz ciągnęła wręcz po źrenicach..brr..bidulek.
Co do rumianku - kiedyś byłam na pogotowiu z oczami bo henna na rzęsach mi zaszkodziła..i pamiętam słowa lekarza do dziś, że rumianek podrażnia oczy! lepsza jest herbata..ale i tak nie polecał..
Dziś zakropliłam Patrykowi oczy solą fizjologiczną z PL..ale nie wiem czy takiemu maluchowi to nie zaszkodzi..:confused:
hmm..a może to zapalenie spojówek?
O właśnie znalazłam artukuł:
Zapalenie spojówek u dzieci - Choroby dzieci Przewodnik po zdrowiu Zdrowie Gazeta.pl
kurcze..idę jutro do GP. :-(
Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
dzieńdoberek

ładny dzionek się zapowiada znów wypuszczę dziecia do ogródka:tak::tak: tatuś mu obiecał ogrodowe zabawki ale nie ma czasu ich kupić:-D:-D pewnie kupi jak będzie padać:baffled: ehh faceci

lecę na kawkę

aha przypomniało mi się
aga najlepszego z okazji osiemnastki:tak::tak::-D

Ostatnia edycja:
dzien dobry dziewczynki :)
AGA Adula miała zaległe szczepienie na 6 misiecy wlasnie!byla chora i tak jej sie to odwlekło w czasie :)nie buj sie nic nie przegapiłaś :) no i najlepsze zyczenia urodzinowe :)
ciekawe czy JUSTYSIA wie jaki nalot jej sie szykuje hehhhh :)))))
miełego dnia :)

Witam
Martuana-czas leci nieubłagalnie...dobrze,że póki co sprawa się tyczy zakupowania.Nim się obejrzysz córy zaczną Cię pytać-a co myślisz o tym chłopaku?:)Aha-moja Dadzia jak była malusia miała strasznie zaropiałe oczyska-ledwo je otwierała i przemywałam rumiankiem(ale takim letnim jeszcze,a nie zimnym)i pomogło
Krycha-fajnie,że rodzinka zawita u Ciebie:)zazdroszczę-ja też uwielbiam kiedy ktoś nas odwiedza:)
To nie pytając Justysi o zdanie spotkanie się odbywa u niej?
Dzindusia-przed Tobą ostatnia prosta-do mety niedaleko.I już wkrótce będziesz tulić swojego Okruszka:)
Nic to-uciekam-starszaki do szxkoły przygotować,Młodego przebrać...I tylko myśl o dzisiejszej wizycie u dentysty przyprawia mnie o dreszcze.Miłego Dnia drogie Panie:)

witam:-)

oj dostanie mi sie od justysi:sorry2:ja mam tylko coś od niej odebrac:sorry2:i niechcący robie zlot u niej:-)ale może sie ucieszy:confused::sorry2:

drozdusia mały męczył sie pierwsze 2 dzni,teraz to tylko jeszcze ciężko mu sie oddycha:baffled:

dzindusia ja 3 tez nie mogłam sie doczekac a juz nie wspomne o jego tatusiu:tak:codziennie rano pytał mnie co ja tu jeszcze robie:dry::sorry2:

aguś 100 latek!!

sylcia to mam wyjście:tak:zabiore po drodze Alex:tak:
miłego dnia

dziendobry mamusie

kolejny piekny dzien sie szykuje choc zimno jest narazie

Muj maz tez codziennie sie pyta kiedy urodze Dzwonilam rano do niego spytac jak tam w pracy to pierwsze co to spytal czy moze juz zaczelam rodzic :-D:-D

milego dnia wszystkim zycze

Witaski laski:) Lubiczanko mam nadzieje że będą się mnie pytać o chłopaków haha to znaczyłoby że mają do mnie zaufanie i liczą się z moim zdaniem :) Narazie Madzia twierdzi że jestem jej najlepszą przyjaciółką mam nadzieje że w wieku 18 lat jej zdanie się nie zmieni:) Joannn coś jest z tymi oczkami bo więcej dzieci tak ma a co do rumianku to wydaje mi się że jest na stany zapalne ale co lekarz to opinia ja mam antybiotyk w kroplach FUCITHALMIC i wydaje mi się że działa a z tą solą fizjologiczną to napewno możesz ja nakrapiałam Mareczkowi tyle że mi się skończyła:) AGA STO LAT:)

reklama
Do góry