reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

lubiczanko Ty to ta znana dama z futrem jestes???;-);-) swego czasu plakalam jak czytalam wasze posty:-D:-D:-D jak tam futerko nadal na sprzedaz:confused::confused::-):-):-):-)
:-D:-D:-Dwidze temat futra powraca:-Ddziewczyny te futro jest tak popularne ze warto je kupic:sorry2:

drozdusia mam nadzieje ze będzie tak jak mowisz:tak: bo jak nie to mi sie dostanie:-:)-)

alex nie ma problemu - zabiore cie po drodze a na date musimy justysi zapytac kiedy jej pasuje:tak:

reklama
:-D:-D:-Dwidze temat futra powraca:-Ddziewczyny te futro jest tak popularne ze warto je kupic:sorry2:

drozdusia mam nadzieje ze będzie tak jak mowisz:tak: bo jak nie to mi sie dostanie:-:)-)

alex nie ma problemu - zabiore cie po drodze a na date musimy justysi zapytac kiedy jej pasuje:tak:

Warto,warto;)
Tylko o mnie nie zapomnij:)

no laseczki myślę że to futro jest już znane w całej IE:-D to zapewne podniesie jego wartość;-) już widzę jak kobietki się licytują:-p

Witam mamunie.Widze ze nasze papuzki nierozlaczki lubiczanka i marta zagoiscily na watku welcome mamuski!

lubiczanko ty zawsze :*

Niestety drogie koleżanki będziecie musiały odwołac spotkanie 21 marca. :tak:
Pani megann i ona...m zostały zbanowane :-p
Kurcze a ta ona..m to mi siekojarzy skads nie wiem skad?Byla na tym watku?

krycha ja was często czytam i czasem o coś zapytam,wcześniej więcej tu pisałam i znam osobiście Alex:tak:i niedługo poznam justysie:-)

ms marple ja w weekendy tez nie moge,co najwyżej na zakupy:-D także w tygodniu jak najbardziej:tak:
Hmmm niech zgadne pewnie bedziesz kupowala wozio od justysi hihi tak tylko zgaduje.
witam nowe mamcie :)))) czujcie sie jak u siebie:))))

a nie mowilam ze zgnile jajo krazy po forum:pPP wiedzialam ze to ona:) kurcze ja nie mam czasu dla siebie,a ona znajduje czas zeby bawic sie w czyjes zycie:)) ojoj i to ktore z kolei;))) buehehehe,ma dziewucha tupet :))
ech.....
cześć laski, tak zaglądałam do Was i śledzilam, jak to się rozwiąże:D no jaaasne, nic nowego:D
dodam tylko, że ta osoba jest chyba jedyną osoba na swiecie, która tłumaczy imię Magda na angielskie Megan:D Megan to Małgorzata, a nie Magda-to tak dla Twojej informacji Madziu;)
poza tym laski widzę, że się strasznie forum rozkręciło, ojojooooj, ciężko nadążyc:D ale fajnie:)
Sie wie hihhi ja jakio Malgorzata to mam tyle odpowiednikow uhuhu Megan,Margaret,Peggy (o tym nawet nie wiedzizlam hihih)
no laseczki myślę że to futro jest już znane w całej IE:-D to zapewne podniesie jego wartość;-) już widzę jak kobietki się licytują:-p

bo lubiczanka specjalnie tu zagoscila co by po cichaczu futerko sprzedac hihiihihi

Witam ze słonecznej Polski. U nas koszmar bo Igor robi kupę co 10 min ale dobrze że już nie wymiotuje.

Aga sto lat i wszystkiego naj naj naj. Buzka

Camomile u nas też słonecznie.Lola już nawet była ze swoją lalą w ogródku na spacerze.naśmiałam się bo zapakowała przed wyjściem pod wózek pampersa i śliniak :) przygotowała się na wszystko. oczywiście kombinowała już jak otworzyć bramkę-tak ją kusi wielki świat... buziaczki dla Igorka

Witam
Ja już po dentyście-dzis nie było masakry(tydzień temu cięcie i szycie dziąsła i ściąganie kamienia-nie życzę nikomu)
Gastone-i cała prawda wyszła teraz na jaw...ale co tam wszędzie można się zareklamować:)))
Marta-dzięki za pamięć-ja od spotkań nie stronię,a wręcz przeciwnie:)))
drozdusia-to ja czekam na pierwsze propozycje.W najgorszym razie jakieś zawody wrestlingowe urzadzimy w których nagrodą BEDZIE FUTERKO:D
camomile-zdróweńka dla Malucha:)

reklama
gastone a ty masz jakiś szósty zmysł:confused::dry:bo zgadłaś:-)

a my byliśmy u GP i jest lepiej,nawet na spacerek mozemy wyjsc:tak:

Do góry