reklama
a ja na minutkę tylko,żeby się pochawlić!!pierogów wyszło ponad 100 i tyle samo kopertek drożdzowych(ale zrobiłam dopiero z połowy ciasta!)zaraz biorę się za robienie krokietów no bo farsz już mam!!
ja mam dzisiaj jakąś manie!!nogi bolą kręgosłup też,skurcze mam ciągle ale akcji jeszcze nie ma!!!!
jak tak dalej pójdzie to będę mogła Wam zaproponować na święta mojej roboty pierożki,jak którejś się nie będzie chciało kleić ja bardzo chętnie
ja mam dzisiaj jakąś manie!!nogi bolą kręgosłup też,skurcze mam ciągle ale akcji jeszcze nie ma!!!!
jak tak dalej pójdzie to będę mogła Wam zaproponować na święta mojej roboty pierożki,jak którejś się nie będzie chciało kleić ja bardzo chętnie
Niunia a dlaczegomialabys placic kare?? Przyznali karte ale wcale nie musisz jej uzywac, jednak jest oplata jakas chyba za karte.Ale na sto procent nie wiem bo wlasciwie wszystkie sprawy bankowe zalatwia moj maz.Wejdz na strone AiB i tam napewno sa informacje.:-)
Megan szalejesz kobieto, szalejesz.Ja tez ulepilam pare dni temu seteczke pierogow ale przy moim mezu dlugo nie poleezaly.Jednak zamierzam tez polecpic i pogotowac bo maz wlasnie zadzwonil ze kupil mi zamrazarke bo narzekam ze mama za mala hih.No i bede chyba przez pare dni gotowac i lepic hihih.Megan a co to za drozdzowei pierozki? :-)Wlasnie nigdy nie mrozilam krokietow, jak sie mrozi? TZN czy najpierw trzeba je usmazyc i dopiero zamrozic??
Megan szalejesz kobieto, szalejesz.Ja tez ulepilam pare dni temu seteczke pierogow ale przy moim mezu dlugo nie poleezaly.Jednak zamierzam tez polecpic i pogotowac bo maz wlasnie zadzwonil ze kupil mi zamrazarke bo narzekam ze mama za mala hih.No i bede chyba przez pare dni gotowac i lepic hihih.Megan a co to za drozdzowei pierozki? :-)Wlasnie nigdy nie mrozilam krokietow, jak sie mrozi? TZN czy najpierw trzeba je usmazyc i dopiero zamrozic??
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
gastone bardzo precyzyjnie ci wytlumaczyla o co chodzi widze....my mamy duuuzo wiekszy limit na tej karcie....ja jej uzywam tylko do kupowania biletow.....i tez wlasnie ustawilam sobie automatyczna splate ze jak uzyjemy to w nastepnym miesiacu wszystko z karty kredytowej zostanie splacone z naszego konta...szczerze mowic to chyba nie placi sie za nia jesli sie jej nie uzywa ale nie wiem dokladnie bo my mamy dodatkowo wykupione ubezpieczenie tej karty na wypadek problemow ze splata.....jak sie straci prace albo cos tam...juz nie pamietam....my ja juz ze 2 lata mamy ....
O my tez mamy to ubezpieczenie wykupione:-)ale spoko jak nie trzeba jej uzywac,to niech zostanie tez bede tylko bilety kupywac;-)a placic laser
uff ulzylo mi bo myslalam ze sie w jakis kosmiczny kredyt wpakowalam
dzieki dziewczyny:-)Megan ale mi narobilas apetytu tymi pierogami
ale dzisiaj zrobie racuchy z jablakami bo chodza za mna;-)

a ja na minutkę tylko,żeby się pochawlić!!pierogów wyszło ponad 100 i tyle samo kopertek drożdzowych(ale zrobiłam dopiero z połowy ciasta!)zaraz biorę się za robienie krokietów no bo farsz już mam!!
ja nie mogę, Ty w ogóle sypiasz czasami?

kobieto, ale z Ciebie wulkan energii! brzuch pod nosem, mała dziecko pod opieką a ta szaleje!

Jak tak piszecie dziewczyny o tych pierożkach i krokietach to mi się już jakoś świąteczna atmosfera udziela...:-)
Aga my tez mamy ubezpieczenie i limit o wiele wiekszy, bo rosnie z latami .Czesto korzystamy z karty, bo czasem robie zakupy przez internet, a tam mozna placic tylko karta.
Aine mnie tez sie udzielil juz klimat swiat, mysle wlasnie kiedy bede pikla pierniki!
Beatka Dorota wlasnie napisala ze szpitala, hih meczy sie w bolach porodowych i wkrotce rowniez bedzie mama! Czekam z niecierpliwoscia na wiesci!!
Aine mnie tez sie udzielil juz klimat swiat, mysle wlasnie kiedy bede pikla pierniki!
Beatka Dorota wlasnie napisala ze szpitala, hih meczy sie w bolach porodowych i wkrotce rowniez bedzie mama! Czekam z niecierpliwoscia na wiesci!!
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
gastone my jak zlozylismy wniosek o karte to przyznali nam limit 2000
i chyba nie jest wiekszy.....ciagle ten sam limit mamy

reklama
Nieee:-)gastone ja jeszcze nigdy nie pieklam piernikow-skomplikowane to?
gastone my jak zlozylismy wniosek o karte to przyznali nam limit 2000i chyba nie jest wiekszy.....ciagle ten sam limit mamy
![]()
Podejrzewam ze zalezy to od wplywow i wogole od historii kredytowej.:-)
Konto mamy juz ponad 6 lat wiec z roku na rok limit jest wiekszy co nas cieszy bo mozna obracac takimi pieniedzmi.