reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dziewczynki na pytania kulinarne odpowiem jutro!!bo padam na ryjek!właśnie Książe myje butelki i kładę się spać!!miłej nocki dla wszystkich

ja chyba naprawdę nie sypiam jak mówi Ania!!
wczoraj żegnałam się jako ostatnia i dzisiaj witam się jako pierwsza!!
już byłam po peczywko,teraz idę je skonsumować!!!
miłego cholernie mroznego dzionka,ja już dzisiaij prawie leżałam na chodniku,bo jakoś nie dochodziło do mnie,że może być w irlandii oblodzony!!!

Gosia czekam na wiadomosci od Doroty:)

Dorcia jeszcze biedaczka sie meczy, ale przeciez to normalne.Poszla w czwartek w nocy wiec nie ma tak szybko..
Dam znac jak bede wiedziala cos wiecej.Trche sie obawiam ze bedzie miala cc bo skurcze co 5 minut ma od wczoraj, ale nic sie nie dzieje.Najpierw dostanie pewnie oxy a ja nic dalej nie posunie bedzie pewnie cc..
Eh mrozno dzisiaj, a ja bede siedziala w domciu uwiazana jak piesek.Maz ma dzis slub az do 11 wieczorem wiec sama bede caly dzien z czegonie jestem zadowolona!

Witam
Dziewczyny mam pytanko czy któraś z Was może wie gdzie w Limerick
można kupić nawilżacz powietrza do pokoju??
Znalazłam na allegro fajny, taka rybkę< bo chcę kupić nawilżacz do córci do pokoju>
ale zastanawiamy się czy może na miejscu mogę kupić coś takiego. Jak któraś z Was coś takiego tu widziała piszcie;-)
Pozdrawiam

Ja kupilam nawizlacz ale u nas w Ennis.Ale poszukaj w sklepach AGD, ja wlasnie w takim kupilam.Sprawdz w Currys albo w Homeware, albo u Harvego Normana.

reklama
hejka!!z przyjemnoscia was zawiadamiam ,ze w lipcu powiekszy sie grono dzieci na naszym forum :-) JESTEM W CIĄŻY :-D i bardzo sie z tego ciesze!mam nadzieje,ze cala ciaza przebiegnie dobrze...10 jade do polski,takze najpierw tam pojede do lekarza,a w styczniu zaczne tutaj chodzic do ginekooga...pózniej poprosze was o rady:-) pozdrawiam!!!

Do góry