Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Wielkie gratulacje
Rowniez mam nadzieje ze ciaza bedzie ksiazkowa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejka!!z przyjemnoscia was zawiadamiam ,ze w lipcu powiekszy sie grono dzieci na naszym forum :-) JESTEM W CIĄŻYi bardzo sie z tego ciesze!mam nadzieje,ze cala ciaza przebiegnie dobrze...10 jade do polski,takze najpierw tam pojede do lekarza,a w styczniu zaczne tutaj chodzic do ginekooga...pózniej poprosze was o rady:-) pozdrawiam!!!
i jeszcze raz gratulacje!!! może tym razem dziewuszka wyskoczyNawizlacz po angielsku to Humidifier.Nie wpisz sobie w google i pokaza sie rozne.Poczytaj, poogladaj a napewno kupisz dobry.:-)Dzięki gastone a czy mogłabyś mi napisać jak to dokładnie się nazywa po ąngielsku??
Przeglądając katalog argosu widziałam że oni maja tylko jakieś inhalatory na twarz
hejka!!z przyjemnoscia was zawiadamiam ,ze w lipcu powiekszy sie grono dzieci na naszym forum :-) JESTEM W CIĄŻYi bardzo sie z tego ciesze!mam nadzieje,ze cala ciaza przebiegnie dobrze...10 jade do polski,takze najpierw tam pojede do lekarza,a w styczniu zaczne tutaj chodzic do ginekooga...pózniej poprosze was o rady:-) pozdrawiam!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!
kurcze tylko ,zeby wszystko bylo oki...no i ja tak bardzo chcialabym córeczke
hihihi