reklama

Mamy z Limerick

reklama
hejka!!z przyjemnoscia was zawiadamiam ,ze w lipcu powiekszy sie grono dzieci na naszym forum :-) JESTEM W CIĄŻY :-D i bardzo sie z tego ciesze!mam nadzieje,ze cala ciaza przebiegnie dobrze...10 jade do polski,takze najpierw tam pojede do lekarza,a w styczniu zaczne tutaj chodzic do ginekooga...pózniej poprosze was o rady:-) pozdrawiam!!!

hehe, wiedziałam!:-p i jeszcze raz gratulacje!!! może tym razem dziewuszka wyskoczy:)

wow!!!!gratulacje!!!!!
zaraziłaś się pewnie ode mnie na imrezce??
hehe tak strasznie chciałaś córeczkę,może właśnie teraz się uda?!oby
życze Ci aby ciąża przebiegała prawidłowo i żeby jak najmniej dała Ci w kość!!!
jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!!

Dzięki gastone a czy mogłabyś mi napisać jak to dokładnie się nazywa po ąngielsku??
Przeglądając katalog argosu widziałam że oni maja tylko jakieś inhalatory na twarz
Nawizlacz po angielsku to Humidifier.Nie wpisz sobie w google i pokaza sie rozne.Poczytaj, poogladaj a napewno kupisz dobry.:-)

hejka!!z przyjemnoscia was zawiadamiam ,ze w lipcu powiekszy sie grono dzieci na naszym forum :-) JESTEM W CIĄŻY :-D i bardzo sie z tego ciesze!mam nadzieje,ze cala ciaza przebiegnie dobrze...10 jade do polski,takze najpierw tam pojede do lekarza,a w styczniu zaczne tutaj chodzic do ginekooga...pózniej poprosze was o rady:-) pozdrawiam!!!

Wooooooooooooooowww!!! Ale masz fajnie!!!!!! No to jak ty urodzisz ja dopiero beda swierzo przed praca nad! Moze ktoras do mnie dolaczy?:laugh2: GRATULACJE!!!!!!!!!!

wielkie dzieki za gratulacje:-)w sumie jestescie jednymi z pierwszych ktorym powiedzialam:-)bo mojej rodzince powiem na swieta...wiecie to bedzie taki prezent pod choinke dla dziadkow i pradziadkow :tak:kurcze tylko ,zeby wszystko bylo oki...no i ja tak bardzo chcialabym córeczke:sorry:hihihi

ech natinke....mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:)
swoja droga ja nastepnym razem powiem dopiero po 14-15 tygodniu jak bede wiedziala ze jest ok:) ale ja to inna bajka:)swoje juz tu przeszlam niestety:)
ale tobie natinke zycze wszystkiego dobrego:0

reklama
A no jest godzina 20 a Dorota chyba sie dalej meczy bo dostalabym smska.Biedna, bedzie miala co opowiadac.:laugh2:

Wlasnie dostalam smska - Dorcia urodzila syncia,3200.No i biedaczka mowi ze ma dosc!!!

No i Mam talent wygrali kolesie z mojego rodzinnego miasta Zlotoryja.Ale ja nie jestem zadowolona, bo uwazam ze powinien ktos inny wygrac a poza tym jeden z tych kolesi kiedys zszarpal mi i mojemu mezowi powaznie nerwy (skonczylo sie nasza skarga na policji) wiem mam do niego niechec!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry