reklama

Mamy z Limerick

reklama
Czesc dziewczynki.Ale przymrozilo, moj caly dach szklany w samochodzie pomalowany pieknie przez diadzia mroza.Chcialam zrobic zdjecie ale zanim sie wykapalam moj maz wlaczyl odmrazanie i juz nie ma sladu..A tak ladnie bylo.Jutro sie postaram.

cześć:-)wiecie co, jakoś nie lubię poniedziałku, może pod wpływem filmu Barei hihih.
No ale humor mi poprawiaja żbliżające się święta-pewnie niedługo wyślę męża po choinkę, a co, niech stoi! :D
aaa, dziewczynki mam pytanko-czy tu w Limericku sa jakieś kościoły ale nie katolickie-jakieś baptystyczne, zielonoświątkowe itp. ? poszłoby się tak pod te święta;) a nie obczaiłam jeszcze tego.

hejka aine ja niestety nie mam pojecia:)
widzialam dzis rafala jak doginal do pracy od tego malego ronda do ronda killmury:)ja tamtedy jezdze bo odwoze najstrsza corke do Castletroy Colege:):):) a potem do St`Patricks school....

upsss...ale wtopiłam:zawstydzona/y: :-D yyy, no bezalkoholowe miałam na myśli;-) a może i przyczłapię, tylko dupkę muszę ruszyć-dzięki:) a zresztą ty zmotoryzowana to Ci łatwiej do mnie:-p serio serio, wpadnij kiedyś!!!

reklama
ha ja nie wpadam juz w tym wieku tylko zachodze:):):) zartuje...
no moze jakos kiedys podjade:) jutro moja siostra przylatuje z corka na tydzien:)
a jak ty bedziesz w poblizu to zajdz:)wysle ci na pw moj numer telefonu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry