reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Sylcia dzieki wielkie - wybiore sie tam i sprawdze co maja i w jakich cenach (bo jak maja ceny z kosmosu to wole mu garniaczek jakis kupic w h&m czy gdzies i moze na jakas inna okazje jeszcze sie nada) bo ta sukieneczka co muwisz to dla chlopaka to chyba niebardzo?? :confused:

Sylcia dzieki wielkie - wybiore sie tam i sprawdze co maja i w jakich cenach (bo jak maja ceny z kosmosu to wole mu garniaczek jakis kupic w h&m czy gdzies i moze na jakas inna okazje jeszcze sie nada) bo ta sukieneczka co muwisz to dla chlopaka to chyba niebardzo?? :confused:

ejj no kurcze ja calkowicie zapomnialam :p wiesz czasem mam wrazenie ze kazdy ma corke :p przepraszam :(:(:(:(::(:(((( ale polecam tamte sklepy :)

hellol laski :)

kasia limerick zdrowka wam zycze kochanienka :)

camomile i wam rowniez zdroweczka :*

a ja znow na miasto sie wybieram, dziennie co innego zalatwiam po tych urzedach No ale coz jak na razie jestem zadowolona z wynikow sppraw :) idzie coraz lepiej i lepiej :) czasem warto pochodzic po przynosic to co chca i usmiechac im sie prosto w pysk tak szyderczo jak oni to robia w urzedach i sa z tego pozytywne wyniki :) :p

pozdrawiam goraco :)

dziendobry mamusie :-):-)

sylcia gratuluje dobrego samopoczucia i pozytywnego nastawienia Ja jak mam isc do jakiegos urzedu cos zalatwic to bialej goraczki dostaje - albo nie rozumieja co sie do nich muwi , albo kaza donosic mnustwo dokumentow ktore w polowie sa zupelnie zbedne w danej sprawie, albo wogule gubia podania i papiery ktore skrupulatnie sie dla nich donosilo....... jednym slowem masakra.

dziendobry mamusie :-):-)

sylcia gratuluje dobrego samopoczucia i pozytywnego nastawienia Ja jak mam isc do jakiegos urzedu cos zalatwic to bialej goraczki dostaje - albo nie rozumieja co sie do nich muwi , albo kaza donosic mnustwo dokumentow ktore w polowie sa zupelnie zbedne w danej sprawie, albo wogule gubia podania i papiery ktore skrupulatnie sie dla nich donosilo....... jednym slowem masakra.

ojj ja juz jestem tak nastwaiona ze jak pojde do urzedu to tylko po to aby sie troszke wyladowac i posmiac powytykac ... a jezeli chodzii o papiery ktore musze donosic to mowie im ze zycze sobie aby napisala mi na kartce ze tego a tego dnia przynioslam takie a takie papiery i walnela mi tam pieczatke i swoj podpis i robi to bo musii w sumie ... wlasnie ostatnio przynosilam kolejne papiery po jakims tam czasie co oni chcieli i wlasnie martwilam sie ze tak dziwnie jak to zwykle bywa przypadkowo nie dopna moich papierow albo zapomna wiec jej powiedzialam aby mi wystawila potwierdzenie ze tu byla a ona mi wszystkie papiery skopiowala kopie mi dala podpisala pieczatke dala z nazwa urzedu i data i pozniej bede im mogla pokazac jakby sie tak papiery zgubily ze tu byla i papiery dalam :)

ja juz stwierdzilam ze bede ich tak traktowala i przesladowala jak onii zagranicznych ... jak ktos jest mily to ja tez jestem mila a jak ktos jest nie sympatyczny to i ja rowniez skakac kolo nich nie musze to oni musze mnie z godnoscia obsluzyc

niestety wypad na miasto musze odlozyc ... w sumie dobrze bo nadzwyczajnie mi sie niechcialo :p Damian pojechal i pozalatwial ... a ja musze zmykac do work na 3 godzinki bo dzwonili ze cos sie stalo i potrzebuja pomocy ... jak mi za to placa to ide :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry