reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Dzień dobry! Czyżby kolejny piekny dzień przed nami :confused::-):-)? Tak się przynajmniej zapowiada... Muszę przygotować listę co zapakować żeby przy mojej rodzince o niczym nie zapomnieć! Jak ja uwielbiam się pakować :dry:, złwaszcza teraz, jak tyle osób trzeba zmieścić w 30 kg! Chociaż i tak nie jest źle, bo lecimy razem, gorzej by było gdybyśmy podróżowały tylko we dwie :eek:...

Miłego weekendu życzę, bo myślę, że z czasem może być ciężko żeby zaglądnąć a już na pewno cosik nastukać ;-)

reklama
witam dziewczynki :-)
ja już dzisiaj w lepszym humorku:tak:
co u was?? jaką macie pogodę bo my trochę nie za bardzo, ale mam nadzieję że się rozpogodzi troszkę ;-)póki co zabieram się z mężulkiem za śniadanko:-p

Witam sie

Sobota jak dobrze bylo sie wkoncu wyspac:-D

Krycha ja zapomnialam ze ty do PL lecisz to milej i bezpiecznej podrozy i urlopowania

KaM.cia u naspogoda bardzo ladna bynajmniej w Pallas i znowu dzieciaki w basenie sie bawia;-):-)

A mnie ostatno glowa cos boli i martwie sie bo chyba mi przyjdzie isc na kontrole do okulisty :-(

Ka.M`cia, w Limerick wprawdzie słonka już nie widać, ale jest ciepło, no, przynajmniej mi jest :eek::-D:-D! A czemu się wkurzyłaś, jeśli można spytać? Szkoda dnia na złości ;-)

Alex2339, a nie dziękuję! Mam nadzieję, że i bezpiecznie dolecimy i wypoczniemy, a już na pewno nacieszymy się bliskimi nam osobami :tak::-)! Mówisz, że znów Cię głowa boli :-( Ty to się masz...

A ja niedawno wróciłam z zakupów. Zupka pieczarkowa już się gotuje, a jak Młoda pójdzie spać to zajmę się drugim daniem! No i nie wiem do któej wąż dziś w pracy także czeka mnie chyba cały dzień tylko w towarzystwie Oliwci... Mam tylko nadzieję, że humor będzie Jej dopisywał, bo jakaś strasznie zmęczona i senna się dziś czuję :eek:

kryśka napisałam na sprawach socjalnych..
moja jebnię** szefowa powiedziął że da mi p45 i koniec mojej pracy..
po czym jak rzuciłamsłucchawką to mi wjechała na chate i gadła przez godzinę...
i nie chce wypłacić składek... jestemtaka wkurwiona.. że szkoda gadać..
tak to poszłabym na socjal..a el bez sładek się nie kwalifikuję:-(

A nie, no rozumiem, w takiej sytuacji :wściekła/y: no co za kobieta! Strasznie mi przykro, że Cię spotkało coś takiego... Rozumiem, że udupiła Cię na całego? Co za pech!

A no znowu sie mecze z bolem glowy i chyba mi sie wzrok pogorszyl po cizy z Nikodemem tez mi sie pogorszyl a teraz mnie troche bardziej martwi bo jeszcze nie urodzilam a juz cos sie dzieje

KaM cia
to jednak chce Cie zwolnic ale to i tak powinna Ci zaplacic te skladki ktorych wczesniej nie oiplacala

reklama
Do góry