reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Dzien doberek
Sylcia to moze podaj katalog Tomaszkowi Drozdusi,jak bedzie do nas sie wybieral ,to mi podrzuci,co?No chyba ,ze Ty masz ochote nas nawiedzic?

no i po sloneczku......chyba koniec lata w tym tygodniu ech......a ja juz sie tak przyzwyczailam do lezakowania w ogrodzie:(
no nic.....milego dnia zycze wszystkim mimo wszystko

reklama
Witam sie

W czoraj taka sliczna pogoda my zesmy sobie na basenie szaleli a dzisiaj leje
ja naszczescie czuje sie dobrze i dosc znosnie znosze ta pogode
w czwartek kolejne USG z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej troche sie boje bo ostatnio chyba mnie skurcze lapaly takie mialam jakies uczucie i brzuch mnie bolal albo tylko tak panikuje

a my mieliśmy iść dzisiaj na karuzelę, bo się u nas rozłożyli no i D będziwe miał popołudnie wolne a tu lipa:dry:
coś trzeba będzie wymyśleć... macie jakieś pomysły na taką pogodę??

Dzień dobry! Nie śpię już od około 03.00, pięknie poprostu :baffled:... Najpierw walczyłam z Oliwką żeby zasnęł, bo nie wiedzieć czemu się dziecię przebudziło, a potem już nie mogłam zasnąć... Więc zaglądnęłam żeby się przywitać i miłego dnia Wam życzyć :-)

Aga_irlandia, wielki buziak dla Mayczeki!!! Zobacz, jeszcze w tamtym tygodniu taka niepewna była, tylko ze trzy kroczki sama zrobiła, a teraz już biega prawie :-D:-D:-D! Super i wielkie brawa dla Niej :tak:

Witam w kolejny deszczowy dzionek:-)
Chciałam się tylko pochwalić że ulewania od tygodnia już z nami nie "mieszkają" tak się cieszymy i mamy nadzieję że to już koniec.Zmieniliśmy mleko na Aptimil comfort i zaczełam podawać jej mleko o kilka stopni cieplejsze niż mi kazano(niby powinnam podawać w temp pokojowej-bzdura)dziecko nie ma problemów z wymiotami ani odbijaniem dziś mamy kolejne ważenie i mam nadzieje że gwiazdeczka mnie zaskoczy bo w zeszlym tyg kiedy sprawdzaliśmy jej wage(kiedy wymiotowala kilka razy dziennie)przybrała tylko 20 dag-masakra:-(
Mój mąż złapał gdzieś grypę żołądkową i mam głęboką nadzieję że nas nie pozaraża ah... jak nie urok...
Aga gratuluje postępów:-)

reklama
Do góry