reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

heja laski :)

alex bedzie dobrze :) nie denerwuj sie i nie stresuj :) ja to mialam na poczatku bole niesamowite i nic nie pomagalo ... ale pozniej sie bole ustatkowaly na szczescie :)

gastone wiesz co nieslyszalam aby tu byl mark'n'spencer ja zbytnio nie przepadam za tym sklepem ale jak bede cos wiedziala to powiem :p po pytam abek w pracy czy cosik wiedza wiecej o sklepie

aga wielkie gratulacje dla Maykii :) a co do katalogu to ja dopiero wieczorem prze3czytalam wiadomosc bo w pracy bylam i niewiedzialam ze Tomek wybiera sie do was Sorry :(

witam sie pozdrawiam caluje laski :) pozniej napisze cos wiecej

ps dzis bylismy na ostatnim szczypieniu w koncu :)

reklama
hellsroł lejdis :)

a my na bilansik sie ostatni wybieramy a pozniej Nadinka idzie koleznke odwiedzic :)

chlop zostaje w domu i cuuuking diner bedzie robil :)

a ja jutro juz do pracy musze zmykac, w sumie dobrze pogody nie ma wiec moge po pracowac :)

pozdrowka i buziaryyy :)

Tylko w zeszly poniedzialek strasznie mnie brzuch bolal i twardnial i teraz tez czuje jak mi twardneje a ja dwuch wczesniakow urodzilami pewnie dlatego zaraz tak panikuje zwlaszcza ze to nietypowa ciaza

alex jak samopoczucie? u mnie ostatnio też skurcze dawały popalić:baffled: ale dzisiaj juz troche lepiej

a ja wpadlam goscinnie zeby ws zapytac czy w Limericku jest Mark&Spencer? Bo wydaje mi sie ze chyba nie..Bo w radiu jeden z politykow mowil ze on robi w Limericku zakupy w M&S,chyba mu sie pomylilo z Galway? A moze ja jakas nie doinformowana?A lubie ten sklep...

gastone chyba nie ma- bo nic na ten temat nie słyszałam a to nie mały sklep :sorry2: wiem, że w Cork jest bo tam byłam

sylcia i dobrze..ja tez nie cierpiałam tych szczepień:dry:

aga ty to chyba biorobot jesteś:szok::-D:-D:-D:-D

Ja tak myslalam ze nie ma,chyba ten polityk w radiu sie napil za duzo heheh Wiem ze byly plany w Crescent,ale sie nie zrealiowaly;-)

Hejka! Wpadłam się z Wami pożegnać, bo jutro już nie będzie na to ani głowy ani czasu :sorry2:... Niestety z Polski nie postukam do Was, bo w domku neta niet, a u rodzinki będą inne zajęcia niż siedzenie przed kompem, le myslami będę z Wami cały czas ;-)

A właśnie, Alex2339, trzymam jutro za Ciebie mocno kciukasy!!!! Mam nadzieję, że starasz się nie zamartwiać! I napisz, proszę jak tam, bo zaglądnę przed wylotem na pewno żeby sprawdzić co u Ciebie :tak:

No nic, to lecę :-)! Trzymajcie się cieplutko i do klikania po poworocie :-D

reklama
Do góry