reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

I mysie witamy:) moje malenstwo obudzilo sie o 6 i niestety trzeba wstac. Ale obiadek juz mam wstawiony i prasowanie mnie czeka . Krycha na kawke trzebs sie spotkac moze juz w przyszlym tygodniu :). Przypominam ze po 16 lipca zapraszam na paznokcie metoda zelowa :) 0862455599 MAGDA.

reklama
I mysie witamy:) moje malenstwo obudzilo sie o 6 i niestety trzeba wstac. Ale obiadek juz mam wstawiony i prasowanie mnie czeka . Krycha na kawke trzebs sie spotkac moze juz w przyszlym tygodniu :). Przypominam ze po 16 lipca zapraszam na paznokcie metoda zelowa :) 0862455599 MAGDA.

Aaaaa, bardzo chętnie :-D! Zdzwonimy się ;-)

hellol :)
jeszcze niewiem lejdis jak bede pracowac dokladnie za tydzien ale w srode napewno bede miala wolne wiec madzia krycha kasia zabierajcie sie i wpadnijcie na kawe reszte zapraszam rowniez w jakis dzionek :)

krycha mam pendrive Twoj a bajka taka sobie nie byla zla czy brzydka ale taka troszke nudawa ;/

Witam sie

Ja dzisiaj po wizycie w szpitalu a po tem prosciutko do dentysty:baffled::baffled::baffled:
a co w szpitalu wszystko ok no i sie dowiedzialam ze beda 2 chopcy normalnie czulam to za to moj syn jest z tego powodu nie zadowolony bo stwierdzil ze tylko on ma byc jedynym chlopcem :tak::tak::tak:no i walnol focha na mnie:-D:-D:-D

hellol :)
jeszcze niewiem lejdis jak bede pracowac dokladnie za tydzien ale w srode napewno bede miala wolne wiec madzia krycha kasia zabierajcie sie i wpadnijcie na kawe reszte zapraszam rowniez w jakis dzionek :)

krycha mam pendrive Twoj a bajka taka sobie nie byla zla czy brzydka ale taka troszke nudawa ;/

Bardzo dziękuję za zaproszenie :sorry2:. No a co do bajki to pisałam Ci, że taka se, oglądnąć można, ale nic szczególnego :tak:! I widzę, że masz takie samo zdanie na jej temat co ja ;-)

Witam sie

Ja dzisiaj po wizycie w szpitalu a po tem prosciutko do dentysty:baffled::baffled::baffled:
a co w szpitalu wszystko ok no i sie dowiedzialam ze beda 2 chopcy normalnie czulam to za to moj syn jest z tego powodu nie zadowolony bo stwierdzil ze tylko on ma byc jedynym chlopcem :tak::tak::tak:no i walnol focha na mnie:-D:-D:-D

No to gratuluję :-)! Widzę, że Twoje Maleństwa wstydliwe nie są skoro już płeć poznałaś... Ważne żeby zdrowi byli, a synkowi przejdzie - w końcu będzie jedynym starszym bratem :tak:;-):tak:

Ale pogoda, bleeeeeeee, troszku zmokłam :dry:, a jutro ma jeszcze bardziej padać a ja do GP muszę na wizytę ciążową... Już mi się nie chce wychodzić :baffled:!!!!

alex chłopaki powiadasz:-D:-D mamy wysyp płci męskiej
dziewczynki gastone będą miały wzięcie:-D:-D
jeszcze zobaczymy co tam cytruski wyprodukowali:-D:-D

reklama
witam

krycha chyba w końcu pospała dzisiaj:tak::-Dczego nie moge powiedziec o sobie:baffled:

ja tam zawsze wiedziałam w którą kolejke sie wepchac:-D:-Dlaski trzeba było pytac to bym podpowiedziała gdzie stanąc:-D:-D:-D:-D

Do góry