Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tez tak mowie
ale ostatnio przestlam byc siebie taka pewna
bo jak widac nigdy nic nie wiadomo co los przyniesie.Mialam miec dwojke a tu prosze..No i moj J ciagle cos nie teges ze dziewuchy beda i mowi moze 4 bedzie chlopak
bo jak juz 3 to 4 nie robi mu roznicy.Nigdy bym sie nie spodziewala ze to kiedykolwiek powie.A jeszcze kilka miesiecy temu mowil ze to on warszat zamyka i zrobi sobie wasektomie
Dziewczyny jak z tymi wyprzedazami w Next byly juz czy beda?A jak beda wiecie kiedy?Jak wogole to wyglada bo nigdy nie bylam,o ktorej rano trzeba tam sie pojawic? No i przepychac sie bardzo do tych ciuszkow trzeba?
zobaczymy co przyniesie życie
ceny atrakcyjneObys miala racjemoze poprostu w tym roku zapisana jest plec meska![]()

ja tez niewiem kiedy ale raczej nie w ten weekend bo by jakies ogloszenie bylo plakat czy cos na szybie a nima,ja codziennie tamtedy przechodze wiec zauwazylabym tymbardziej ze tez poluje na ta wyprzedaz.Dziewczyny jak z tymi wyprzedazami w Next byly juz czy beda?A jak beda wiecie kiedy?Jak wogole to wyglada bo nigdy nie bylam,o ktorej rano trzeba tam sie pojawic? No i przepychac sie bardzo do tych ciuszkow trzeba?

A tak serio to poprostu pakowac wszystko co wlezie do wora a na koncu stanac z boku i przegladac co sie wzielo i zrobic selekcje
i mam pytanie-leciała już któaś z was sama z dzieckiem do Pl?moja mała ma 5 miesięcy i zastanawiam się ciągle,bo M.nie może lecieć.Jak to wygląda na lotnisku?czy ma się pierwszeństwo wejścia na pokład czy trzeba wykupić?Gdzie oddaje się wózek,bo słyszałam,że można przy samolocie zostawić ?
, także slonko jak najbardziej wskazane :-)!