reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Bry! Ano dziś już pobudek nie było :-p, znaczy Młoda coś sfisiowała i około 04.00 wylądowała już u nas, ale porzucała się trochę, potulała i zasnęła ;-)... MartaF, oby Młodemu szybko te zębiska wyszły, bo się wykończysz!!!! Chyba, że znów zmagacie się z jakimś choróbskiem nie daj Bóg :confused:? Faktycznie wysyp chłopów nam się szykuje :-D:-D:-D Gastone się później nie opędzi :-D:-D:-D A Ms.Marple, może trzecia córcia wyjdzie ;-)?

Witam sie

No to gratuluję :-)! Widzę, że Twoje Maleństwa wstydliwe nie są skoro już płeć poznałaś... Ważne żeby zdrowi byli, a synkowi przejdzie - w końcu będzie jedynym starszym bratem :tak:;-):tak:

Ani troche wstydliwi nie byli oby dwoje siusiakami do gory lezeli:-):-):-) i bardzo wyraznie widzialam ogaki miedzy nogami:tak::tak::tak:
A mojemu synowi juz sie humor poprawil bo moj M wczoraj wieczorem przekonal go ze chlopaki w tej rodzinie beda zadzic:cool2::cool2::cool2: i odrazu buzka mu sie usmiechnela czego nie moge powiedziec o sobie i corusi:baffled::baffled::baffled:

ms.marple to znaczy ze u Ciebie tez jest chlopiec moze poprostu w tym roku zapisana jest plec meska:-D:-D:-D

Witam sie

Ja dzisiaj po wizycie w szpitalu a po tem prosciutko do dentysty:baffled::baffled::baffled:
a co w szpitalu wszystko ok no i sie dowiedzialam ze beda 2 chopcy normalnie czulam to za to moj syn jest z tego powodu nie zadowolony bo stwierdzil ze tylko on ma byc jedynym chlopcem :tak::tak::tak:no i walnol focha na mnie:-D:-D:-D
mooooje gratulacje...
miałas racje... hihihih
dobrze ze sie z Toba nie zakładałam:-p

reklama
nie wyjdzie bo już warsztat zamknięty:tak:, za stara jestem na takie ekscesy:dry:

:-D ja tez tak mowie:-D ale ostatnio przestlam byc siebie taka pewna :zawstydzona/y: bo jak widac nigdy nic nie wiadomo co los przyniesie.Mialam miec dwojke a tu prosze..No i moj J ciagle cos nie teges ze dziewuchy beda i mowi moze 4 bedzie chlopak:szok: bo jak juz 3 to 4 nie robi mu roznicy.Nigdy bym sie nie spodziewala ze to kiedykolwiek powie.A jeszcze kilka miesiecy temu mowil ze to on warszat zamyka i zrobi sobie wasektomie:-D

Dziewczyny jak z tymi wyprzedazami w Next byly juz czy beda?A jak beda wiecie kiedy?Jak wogole to wyglada bo nigdy nie bylam,o ktorej rano trzeba tam sie pojawic? No i przepychac sie bardzo do tych ciuszkow trzeba?

Do góry