ms.marple
Zadomowiona(y)
witam
ja tam zawsze wiedziałam w którą kolejke sie wepchaclaski trzeba było pytac to bym podpowiedziała gdzie stanąc
![]()
MartaF ja taka zosia-samosia jestem to mam

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witam
ja tam zawsze wiedziałam w którą kolejke sie wepchaclaski trzeba było pytac to bym podpowiedziała gdzie stanąc
![]()

, znaczy Młoda coś sfisiowała i około 04.00 wylądowała już u nas, ale porzucała się trochę, potulała i zasnęła ;-)... MartaF, oby Młodemu szybko te zębiska wyszły, bo się wykończysz!!!! Chyba, że znów zmagacie się z jakimś choróbskiem nie daj Bóg
? Faktycznie wysyp chłopów nam się szykuje 

Gastone się później nie opędzi 

A Ms.Marple, może trzecia córcia wyjdzie ;-)?nie wyjdzie bo już warsztat zamkniętyMs.Marple, może trzecia córcia wyjdzie ;-)?
, za stara jestem na takie ekscesy
No to gratuluję :-)! Widzę, że Twoje Maleństwa wstydliwe nie są skoro już płeć poznałaś... Ważne żeby zdrowi byli, a synkowi przejdzie - w końcu będzie jedynym starszym bratem;-)
![]()

i odrazu buzka mu sie usmiechnela czego nie moge powiedziec o sobie i corusi

mooooje gratulacje...Witam sie
Ja dzisiaj po wizycie w szpitalu a po tem prosciutko do dentysty
a co w szpitalu wszystko ok no i sie dowiedzialam ze beda 2 chopcy normalnie czulam to za to moj syn jest z tego powodu nie zadowolony bo stwierdzil ze tylko on ma byc jedynym chlopcemno i walnol focha na mnie
![]()

nie wyjdzie bo już warsztat zamknięty, za stara jestem na takie ekscesy
![]()
ja tez tak mowie
ale ostatnio przestlam byc siebie taka pewna
bo jak widac nigdy nic nie wiadomo co los przyniesie.Mialam miec dwojke a tu prosze..No i moj J ciagle cos nie teges ze dziewuchy beda i mowi moze 4 bedzie chlopak
bo jak juz 3 to 4 nie robi mu roznicy.Nigdy bym sie nie spodziewala ze to kiedykolwiek powie.A jeszcze kilka miesiecy temu mowil ze to on warszat zamyka i zrobi sobie wasektomie