reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hej
ja wpadlam sie pochwalic ze Maya ma w koncy 3 zabka.....i nie jest to gorna jedynka bynajmniej......dwojka gorna prawa.......ciekawe ktory nastepny bedzie :)ciekawie jej te zabki wychodza:)
pozdrawiamy

dzieńdoberek
paskudny poranek:nerd:

aga mojemu adalowi też wyszły najpierw górne dwójki i wyglądał jak wampirek:-D na szczęście niedługo potem pojawiły się jedynki:-D

Bry! Matko kochana, co za poranek... Nie mogę dojść do siebie po nocy, no :baffled:... Oczy same się kleją, ale okazji do spania niet! Muszę sobie jakąś kawę zaserwować, bo padnę :szok::baffled::-D

Alex2339, widzę, że bogatą kolorystykę mają te wózki, a co za tym idzie kolejny dylemat ;-)? Czy masz już jakieś swoje typy?

Aga_irlandia, gratki za kolejnego zębola dla Mayeczki :tak:! Widzę, że i u Was niepokolei wychodzą :-D:-D:-D

Madziakowalik, nie trać nadziei, Kobieto, i szukaj dalej a znajdziesz ;-)

Kasia limerick, hello pracusiu :-p:-D:-D!

Idę wstawić wodę na kawę, miłego dnia Kobiałki :sorry2:

reklama
dziendobry :-)

madziakowalik napewno wkrotce cos znajdziecie odpowiedniego :tak:

co za pogoda dzis........ i cisnienie jakies niebardzo ..... kawke trzeba jakas zrobic....

milego dnia

Do góry