reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

czesc laseczki . niochyba znalazlam :) na Castletroy .jedziemy zobaczyc tzn. wczoraj juz go widzialam i jest wszystko nowe w nim takze spokoi Maya by miala swoj pokoik. no nic napisze potem co i jak .

reklama
Madziakowalik a gdzie dokladniej na Castletroy?przybliz cosik:)

MR.marple ja to moze bym wdepla jutro na kawke co Ty na to?Az wstyd ,ze tak niedaleko mieszkam a jeszcze nie przylazlam:(daj znac ,jak Ci pasuje.....moze jak pogoda bedzie ok to sie przyczlapie piechpotka:)tylko namiary mi potrzebne:)

A dzis zauwazylam ,ze druga dwojka juz cosik tez juz zaczyna byc widoczna:)oby szybko i bezbolesnie poszlo....
poza tym....hmmmmm...pogoda do niczego....pranie sie kreci,Maya zasnela a ja spijam kawke....
no nic.....lece dalej:)
milego dnia

MR.marple ja to moze bym wdepla jutro na kawke co Ty na to?Az wstyd ,ze tak niedaleko mieszkam a jeszcze nie przylazlam:(daj znac ,jak Ci pasuje.....moze jak pogoda bedzie ok to sie przyczlapie piechpotka:)tylko namiary mi potrzebne:)

jasne dom otwarty :-Dzaraz ci przyślę namiary:tak: mały troszkę zasmarkany ale nic poza tym
zapraszam :tak::tak:

Sylcia ten wozek wazy zaledwie 15kg a szeroki jest na 76cm wiec miesci sie w nasze dzwi frontowe
najwezszy wozek jaki chyba moze byc
i czytalam opinie na jego temat kobiety wcale nie mialy takich wielkich problemow ze zmieszczeniem sie gdzie kolwiek

Alex nie wiem jak cenowo i ze sprowdzeniem tego wozka,ale ja ci bym radziala jeszcze przjzec sie wozeczkowi baby mini jogger,on wazy 11 kg,szerokosc taka sama jak twoj,ale wozek jest naprawde dobry i renomowany.Co prawda jesli chodzi o sprowadzenie go to mozna go juz kupic np na ebayu ale tylko w kolorze czarnym,ten wozeczek jest tak poreczny i lekki ze jak go zlozysz to niesiesz go na ramieniu.Ja go w styczniu bede zamawiala dla siebie jako kolejny wozek bo potrzebuje jeden wlasnie taki porecznie skladajacy sie bo moj i candy ma adaptery i trzeba je za kazdym razem odpinac,a jak pojade do Pl to nie wyobrazam sobie dziadkow odpinajacych skomplikowane adptery za kazdym razem i siedziska spacerowe jak wchodza na 2 pietro...
Wiem wiem rozpisalam sie ale tak chcialam tylko pomoc.Obejrzyj sobie filmik na youtube.
[video=youtube;qwe-20APvr4]http://www.youtube.com/watch?v=qwe-20APvr4[/video]

dziendobry :-)

madziakowalik napewno wkrotce cos znajdziecie odpowiedniego :tak:

co za pogoda dzis........ i cisnienie jakies niebardzo ..... kawke trzeba jakas zrobic....

milego dnia
nic mi niemow kochana o cisnieniu...ledwo chodze do kibla nawet...

Ostatnia edycja:
hellol :)

alex ja jak pomagalam kolezance poszukiwac wozek dla dwojki to znow nieciekawe mialy wlasnie wozki jeden obok drugiego nawet w 3 sklepach panie odradzaly wlasnie takie ... ale kazdy lubi co innego i dla kazdego co innego jest wegoda czy niewygoda Oby wozek Ci sluzyl

madziakowalik ooo na casteltroyu mieszkalam tak kiedys :) mam nadzieje ze uda wam sie mieszkanko i ze bedzie sie podobalo :)

aga gratulacje dla Mayeczki :)

Witam sie

ja dzisiaj mialam wizyte u GP

Alex nie wiem jak cenowo i ze sprowdzeniem tego wozka,ale ja ci bym radziala jeszcze przjzec sie wozeczkowi baby mini jogger,on wazy 11 kg,szerokosc taka sama jak twoj,ale wozek jest naprawde dobry i renomowany.Co prawda jesli chodzi o sprowadzenie go to mozna go juz kupic np na ebayu ale tylko w kolorze czarnym,ten wozeczek jest tak poreczny i lekki ze jak go zlozysz to niesiesz go na ramieniu.Ja go w styczniu bede zamawiala dla siebie jako kolejny wozek bo potrzebuje jeden wlasnie taki porecznie skladajacy sie bo moj i candy ma adaptery i trzeba je za kazdym razem odpinac,a jak pojade do Pl to nie wyobrazam sobie dziadkow odpinajacych skomplikowane adptery za kazdym razem i siedziska spacerowe jak wchodza na 2 pietro...
Wiem wiem rozpisalam sie ale tak chcialam tylko pomoc.Obejrzyj sobie filmik na youtube.
[video=youtube;qwe-20APvr4]http://www.youtube.com/watch?v=qwe-20APvr4[/video]

.

Dziekuje Ci bardzo bardzo doceniam twoja pomoc

nie wiem tylko czy ten o ktorym piszesz jest tez przeznaczony dla noworodkow bo o taki mi chodzi zeby byl od samego poczatku
zato ten drugi w wersji metro bodajze wlasnie taki jest i tez sie nad nim zastanawialam

alex bralabym zielen lub niebieski

szczeze mowiac to ja nie lubie zieleni myslalam nad czerwonym albo niebieskim

Sylcia okaze sie jestem juz zdecydowana na jeden obok drugiego przetestuje sama i wtedy wystawie opinie

reklama
Alex,tak jogger jest od urodzenia.Dziewuszka na blizniaczym go ma juz od ponad roku,wlasnie od urodzenia,wstawiala nawet suzo fotek gdzies.Bardzo sobie chwali.Mozesz sobie dokupic do niego miekkie gondolki na zime.Ja sobie zakupilam na allegro za szt 50 zl.Kupilam sobie drugi wozek do uzycia wylacznie w domku,taka lekka parasolke,ktora rozklada sie na plasko,wlasnie jeden kolo drugiego.A tak zeby miec do karmienia,zeby dzieci czasem przemieszcac po tej wielkiej chalupie i do ogrodu.Bo w i candy troche ciezko bo to na dole mnie nie widzi.I do niego kupilam sobie wlasnie na allegro gondolki.Nieswiadomie dobralam idealnie kolor.Wygladaja jak oryginalne.Bo tu zakupic gondolki to graniczy z cudem a jesli juz tak to n ie za 50 zl a za 50 euro:baffled:
W kazdym razie musisz sobie dobrze przemyslec zakup wozka,bo wozek dla blizniat nie jest taki jak dla pojedynczego bobasa.Skladanie takiego wozka jest tez bardzo wazne,ciezar do noszenia,miejsce w bagaznikiu w samochodzie rowniez.Ech..wszystko.A potem im bobasy strsze tym ciezsze..Ale nas czeka[B[/B] co?
Co do tego wozka metro to ja nie wiem o co kaman.Bo wczoraj jeszcze byl na kiddycare a dzis juz go nie ma.Na oryginalnej stronie baby joger tez nie.Zniknal...:baffled:
Sylcia masz troche racji ze wozek side by side jest moze troche nie poreczny.Ale kochana wybor wozkow dla blizniakow jeden za drugim jest bardzo maly.Jesli jest juz cos co spelnia wszystkie oczekwiania to sporo to kosztuje niestety.Wiekszy wybor jest dla dzieci rok po roku.Wiec zakres mamy bardzo zwezony.Za wozek jeden za drugim taki od urodzenia trzeba zaplacic od 700-800 w zwyz niestety.To spora suma...Wiec czasem trzeba niestety sie poswiecic i kupic taki tanszy jeden kolo drugiego.

Ostatnia edycja:
Do góry