reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Hellol

Lubiczanka ja na naprawdę intensywny ból używam czopkow nurofen trzymają długo a paralink równo po 4 godz gorączka wraca nie stopniowo tylko od razu taka wysoka jak była i mówię równo po 4 godz dlatego wole nurofen ...

Miłego dnia dziewczyny :)
No właśnie kupiłam nurofen-z tym,że syrop...ale mam nadzieję,że też będzie działał...a nawiasem mówi,ąc gdyby Młody budził się"tylko"co 4godziny to chyba oszalałabym ze szczęścia;)))

reklama
Lubiczanka ojj jak dziecii cierpią to rodzic jeszcze bardziej Ja tak nie lubię gdy Nadia jest chora :( serce mi się kraja jak widzę ze zle jej jest i cierpii :( mam nadzieje ze dzidziuch Twój szybciutko wyzdrowieje :))

Witam stara mamę z nowym nickiem :))

A co do poczty to chyba wszędzie tak samo jest ze do 17-17'30 a przerwa od 12-14 lub 12-13 ... O ile pamietam to mniej/wiecej u nas tak jest

Dzień dobry:)
Sylcia-dokładnie tak jak mówisz-ileż to ja razy mówiłam sobie,że szkoda,że nie ma możliwości zabrania dziecku tego cierpienia:(
cAŁE SZCZĘŚCIE DZISIEJSZA NOCKA O NIEBO LEPSZA-CO PRAWDA 3 RAZY WSTAWAŁAM,ALE TO NASZA NORMA:)I nie było tego przerażającego płaczu:)
Miłego dnia Kobietki-dziś gdzieś mnie zaniesie w Wasze okolice;)

Hellol :))

Lubiczanka dobrze ze maluszek lepiej się ma :) buziakii dla niego :*

A nas dziś zanosii w dublinowskie strony ... Zbytnio chęci niema No ale cóż jak trza to trza :)

Miłego dnia widzimy się wieczorkiem :)

reklama
Do góry