• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Limerick

Aga_irlandia, super wiadomość!!!!!!!! Megan234, jak Cię znam i tak pójdziesz, hehe... Mayaono, a masz konto na NK? Odpoczywaj, przyda Ci się na później!

Dół jakby mniejszy, Pyza na całe szczęście śpi... Ale i tak nienajlepiej, może to faktycznie przesilenie wiosenne...

reklama
ano mam Krycho, ale ostatnio cos mniej korzystam. jakos mi sie nie chce tam "sterczec" ;-). a wogole to boje sie ze nie donosze tej ciazy. ciagle mnie cos zlego spotyka. moja mama nie miala takich problemow w ogole...wogole nikt z moich znajomych nie mial! jestem chyba feralna genetycznie...

ano mam Krycho, ale ostatnio cos mniej korzystam. jakos mi sie nie chce tam "sterczec" ;-). a wogole to boje sie ze nie donosze tej ciazy. ciagle mnie cos zlego spotyka. moja mama nie miala takich problemow w ogole...wogole nikt z moich znajomych nie mial! jestem chyba feralna genetycznie...

Pytam, bo my się już wszystkie widziałyśmy, chociaż na zdjęciach, właśnie dzięki NK!!! A skąd takie myśli, że nie donosisz ciąży???? Uspokój się i nie myśl tyle, daj Maleństwu spokojnie się rozwijać... Aaa, no i tu są mamusie po przejściach!!! Tak sobie myślę, że nie jesteś "feralna genetycznie", będzie dobrze!

hehe mamusie po przejsciach:) to znaczy ja miedzy innymi:)
mayaosa nie przejmuj sie niczym kochana.....ciesz sie ze malenstwo ma sie dobrze to najwazniejsze...a no wlasnie namiary jakies na nk poprosimy:)my sie wszystkie juz mamy:)

Pewnie masz racje. tyle, ze te malenstwo ciagle mnie czyms zaskakuje nowym. Najpierw na pocz ciazy te plamienia, przez ktore nie moglam spac w nocy ze strachu i placzu, minal m-c i znowu problem ;( nie mogloby byc normalnie? moze tak nie ma?
a moje dane na NK mam ukryte.widac tylko glowne zdj. a poza tym mam tez zablokowane wyszukiwanie mnie, wiec chyba sie nie uda to ogladanie...chyba, ze podacie swoje dane na priva, znajde was i zaprosze ;)) hihi
Dzieki wogole za slowa otuchy. juz sie dzis z mezem poklocilam przez te cala sprawe...

Pewnie masz racje. tyle, ze te malenstwo ciagle mnie czyms zaskakuje nowym. Najpierw na pocz ciazy te plamienia, przez ktore nie moglam spac w nocy ze strachu i placzu, minal m-c i znowu problem ;( nie mogloby byc normalnie? moze tak nie ma?
nie powinnaś się denerwować i zarywać nocek, to nie pomoże ani maleństwu ani tobie, uwierz mi znam wiele kobiet w gorszej sytuacji :-( zamartwianie na zapas jest zupełnie niepotrzebne :tak: uszy do góry :sorry2:
(wybacz ten mentorski ton, jak nie pomoże to wyjmę młoteczek:nerd: )
wysyłam namiary na priva

reklama
a moje dane na NK mam ukryte.widac tylko glowne zdj. a poza tym mam tez zablokowane wyszukiwanie mnie, wiec chyba sie nie uda to ogladanie...chyba, ze podacie swoje dane na priva, znajde was i zaprosze ;)) hihi
Dzieki wogole za slowa otuchy. juz sie dzis z mezem poklocilam przez te cala sprawe...

Dziewczyno wieecej wiary, wszystko bedzie dobrze.Dlaczego odrazu czarne mysli ze nie donosisz ciazy? Bierz przyklad z Agi, ona tyle przeszla i sie nie poddala, a ty odrazuze nie donosisz, ech.Na slonce prosze wyjsc i pozytywnych fluidow nalapac!!!!
Aga super ze dzidzia rosnie, jednak ta aspiryna cuda dziala,! Trzymmy kciuki i bediemy caly czas niecierpliwei czekac az zobaczymy zdjecie maluszka jak juz bedziena swiecie, a to tez jest sliczne!

No i wysylam jeszcze na priva zaprosenie n NK, kto jescze mnie nie ma??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry