Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
!!!! Słodkich snów mamuśki i do jutra 

hej
A Dublin cudowny ostatnio....Może Ainie się nie chce przyznać ale tam jest zdecydowanie cieplej niż u nas.... My możemy sie tylko sobą nacieszyć

no właśńie mnie najbardziej udeżyła ta soczysta zieleń, krzewy i kwiaty, jak oni o to wszystko dbają, och naprawdę sama przyjemność teraz być w Dublinie, a w samym centrum ma się tą namiastkę atmosfery polsich ogródków:-);-)przyznałam się nie raz
jest ciepło, to prawda.prawdziwa wiosnaa w naszej okolicy jest tak zielono i ślicznie, że aż się humorek poprawia!!

dokładnie, jak ja nie lubię jak ktoś zaśnieca forum tymi samymi, kopiowanymi informacjami, na dodatek nierzetelnymi i to w kilku różnych wątkach. Poza tym w regulaminie jest aby nie pisac postów pod własnym postem jeśli nie minęła godzina i nikt nie skomentował, ach.....slicznadziewczyno...yyy to chyba stare informacje![]()