Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, całe szczęście my już po spacerku hahahahaha
!!!! Mamusie, gdybyście były zainteresowane tym leżaczkiem to piszcie na priva, aaaa i wystawiam go też na ogłoszeniach (!)
!!!!
Nasza fasolka dziś przeskoczyła na 7my miesiąc, sama byłam zaskoczona...o rany a ja jeszcze nic nie mam oprócz poniedziałkowego zestawu dla dziewczynki z adamsa, oczywiście nie wiemy jeszcze co będzie ale były obniżki i był taki śliczny ze jeden nie zaszkodzi
ojoj to trzymamy w kciuki za Verę, ja też bym chciała miec już wszystko za sobą:-) Wczoraj znajomi opowiadali mi o ich porodzie, on dumny z żony że poszło fajniutko i w ogóle że nie potrzebuje znieczulenia a na to ona z kuchni: Potrzebujesz!!! potrzebujesz!!! nie słuchaj nikogo i od razu proś o epiduralmężczyźni nigdy nie zrozumieją tego hihi
Mam nadzieję Aga ze będziesz nam tu zdawała relacje. A później Justysia, tak się właśnie przygladałam waszym suwaczkom i topnieją w oczachNasza fasolka dziś przeskoczyła na 7my miesiąc, sama byłam zaskoczona...o rany a ja jeszcze nic nie mam oprócz poniedziałkowego zestawu dla dziewczynki z adamsa, oczywiście nie wiemy jeszcze co będzie ale były obniżki i był taki śliczny ze jeden nie zaszkodzi
![]()
!!!!!!!!!