• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

a ja się zaraz właśnie biorę za obiadek, ale tylko dla mnie, bo małej już ugotowałam, a Rafi ma w pracy:-D
a sobie robię schab pieczony w rękawie z pieczarkami i cebulką:)

reklama
heheh a ja juz prawie na koncowce jeszcze 28dni i bede pojedyncza choc kto wie moze sie wczesniej rozdwoje czego bardzo bym chciala bo juz chce moja Julcie na opkach trzymac..... Marta podzuc tych nalesnikow:-D:-D:-D:-D

martus ja bede u Ciebie w piatek tak okolo 10 moze byc??????bo pozniej to dziewczyny musze odebrac ze szkoly.....
a ja wczoraj z werka bylam w szpitalu na kontroli i sie pytam kiedy bede miala tego normalnego scana.......ech....dopiero 31-33 tydzien.....ale sie naczekam.....ciekawe czy sie dowiem kto tam siedzi ech......

Oleńko ja to mam takie niejadki że gotuje co sobie tylko wymarzą heheh a na leśniczki nie ma sprawy wpadajcie z Justysią twarożek mam dżemiki też do wyboru zapraszam:)) Aguś no pewnie!!!!!!!!!!!też się pytasz wszystkie mogą przyjechać w cześniej ja na pewno nie będe spała heh:))

Ostatnia edycja:
A ja to znowusz robie nalesniki z twarozkiem smietana dotego dodaje rodzynki i polewam je sokiem malinowym
smakuje rownie wysmienicie:tak::tak:
OJJJJ nie przecze musze mojemu M zaproponować bo dzieci jak słyszą rodzynki to na dół nie schodzą :))Ale z banankami albo innymi owockami typu jagody malinki są extra i sosik jak najbardziej:)) A bananki mam i sosiczek też :))IIIIII całąąąąąąąąąąąąąąąąa kuchnie zachlapną hehheh:-D

dziewczyny ja wam zaraz do dupy nakopię, ja tu na diecie a te o takich smakołykach piszą:-D

o, ms.marple wlasnie zauważyłam twoje "ech..""-D czyżby ten sam ból??:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry