K
krycha
Gość
Halo, Kobiety, miałyście nie pisać o takich smakołykach, bo tu niektóre na diecie są i pewnie ślinka im cieknie
!!!!!!!!
!!!!!!!!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
!!!!!!!!dziewczyny ja wam zaraz do dupy nakopię, ja tu na diecie a te o takich smakołykach piszą
o, ms.marple wlasnie zauważyłam twoje "ech..""-D czyżby ten sam ból??![]()

strasznie boliOJ Bożenko soooooooooooooooorkiiiiiiiiiiiii Już Cię nie torturujemy))) A najlepiej to zajdz w ciąże i problem z główki i siostrzyczka niuńce się przyda hehehhehahhahhaaaaaaaaaaaaaaa Całuski
, ręce i gacie opadają normalnie!!!!!! Ja na diecie nie jestem, ale staram się ograniczać z niektórymi potrawami, a Wy tu smaka robicie, no, ech...
!!! Ja myślę, że ona może i potrafi posługiwać się i smoczkiem i niekapkiem i tą rurką tylko nie chce... Ale nie poprzestaniemy na tym, oj, nie! Będziemy dalej próbować!!!!!!!!