• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
OJ Bożenko soooooooooooooooorkiiiiiiiiiiiii Już Cię nie torturujemy:)))) A najlepiej to zajdz w ciąże i problem z główki i siostrzyczka niuńce się przyda hehehhehahhahhaaaaaaaaaaaaaaa Całuski

reklama
OJ Bożenko soooooooooooooooorkiiiiiiiiiiiii Już Cię nie torturujemy:)))) A najlepiej to zajdz w ciąże i problem z główki i siostrzyczka niuńce się przyda hehehhehahhahhaaaaaaaaaaaaaaa Całuski

Oj baby, baby :laugh2:, ręce i gacie opadają normalnie!!!!!! Ja na diecie nie jestem, ale staram się ograniczać z niektórymi potrawami, a Wy tu smaka robicie, no, ech...

A zmieniając nieco temat,l posłuchałam Waszej rady i ostatnio daliśmy Pyzie napić się soczku rurką - pierwsze łyki poszły (ale tak jest ze wszystkim), a później zaczęła się bawić - nabierać soczek do buźki i wypluwać :eek:!!! Ja myślę, że ona może i potrafi posługiwać się i smoczkiem i niekapkiem i tą rurką tylko nie chce... Ale nie poprzestaniemy na tym, oj, nie! Będziemy dalej próbować!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry