• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Własnie wyczaiłam - MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:!!!!!!!!! Póki co nieśmiało wystaje, ale już się przebił :-p!!!!!! Teraz już wiem dlaczego dziś w nocy tak płakała :eek:...

Gratulacje dla pyzy!!! Czyli będzie gotowa do jedzonka mojej pychotki bo kurcze krem mi sie przeterminuje więc muszę ciacho upiec na spotkanko i nie chcę słyszeć o zadnych dietach!!!, Justyś ja ważyłam na początku ciąży-chyba nawet w czasie starania się tyle co Ty teraz więc nie płacz mała:-), a 80 to już taaak dawno widziałam ze hej i przynoszę pyszne ciacho, i mamy odpustę bo nie na darmo czekam na takie spotkanko:):tak::tak::tak:

Cytrusku myśle sobie że jak któraś coś ma to przyniesie ale specjalnie nic nie szykujcie bo tu nie o objadanie chodzi tylko dobre towarzystwo:)))) Ja już się nie moge doc\zekać:-D PYZA GRATULUJE:)))))))

Gratulacje krycha tzn. dla Oliwki :-)

Aga a ty moze sprawdz moze sobie cisnienie jak tobie takie fale goraca uderzaja....sama wiesz, ja ostatnio w tym temacie:tak:

reklama
Bardzo dziękuję w imieniu Pyzy :tak::tak::tak:!!!!!! Ale namęczyła się troszkę, a my się nie wyspaliśmy :eek:, budziła nam się ze dwa albo trzy razy z takim płaczem, że aż serce ściskało, ale myśleliśmy, że może Młodej się coś przyśniło niemiłego, a tu proszę :-p!!!!

Wszystko pięknie, ładnie Kobitki, ale ja nie mam zielonego pojęcia gdzie Martuana mieszkasz, więc napisz mi koniecznie, bo muszę sobie trasę opracować co by z sałatką nigdzie nie błądzić ;-)!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry