• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Witam się dziewuszki:))) Ja to chyba też jestem od was uzależniona:tak: Marek sie śmieje że jak już wam zdaje relacje z dnia to jemu już mi się nie będzie chciało powtarzać:-DDowcipniś hahah jakbym go nie znała to pomyślałabym że jakiś zazdrosny heh:) BOŻENKO nie przejmuj sie waga na początku może nie spadać ale zobaczysz potem to nadrobisz dużym ubytkiem ja zawsze tak miałam na początku;-)Organizm (ten tłuszczyk) się broni aż stwierdzi że nie wygra haha:)))Biore się za codzienność i musze do tesco wywędrować może któraś chętna??Cytrusku może się przejdziesz ze mną co??

reklama
A ja niewiem czy bede jutro u Marty:-(Jeszcze zobacze ale jak na razie to wskazuje ze chyba nie:-(
Marta jestes jeszcze w domu?Bo ja bym sie wybrala do Crescent:tak:

Megan ty to masz normalnie rozpietosc....w jednnej chwili szukasz przedszkola a w nastepnej juz schroniska dla zwierzat ....jeszcze ktos sobie polaczy te dwie rzeczy:-):-):-) hahahaa

reklama
megan no wiem ze normalne.....tylko denerwujace wrrrrr.....bo ja lubie byc 100 % sprawna.....hehehhe a tak od wczoraj musialam zwolnic tempa.....no ale chyba to najwyzszy czas:) w koncu 6 i polmiecha za mna a ja bym chciala zawsze wszystko i jeszcze wiecej:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry