• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Własnie wyczaiłam - MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:!!!!!!!!! Póki co nieśmiało wystaje, ale już się przebił :-p!!!!!! Teraz już wiem dlaczego dziś w nocy tak płakała :eek:...

juhhuuu brawo:-D:-D:-D u nas nadal zero :eek:

cytrusku jakoś idzie ale po gruzach i efekty wagowe dosyć mierne, ale nie poddaję się i 1fazę na pewno dokończę

dziewczynki, możecie przynosić smakołyki -u mnie w domu stoją na stole słodycze:tak::-D-nie przejmujcie się ja zrobię do martuany coś co będę mogła wciągnąć coby mnie nie ssało

reklama
Wpadłam się pożegnać i słodkich snów Wam życzyć :sorry:... A Wy pewnie znów się rozkręcicie koło pólnocy hihihihi... Do jutra, papatki

Jeszcze raz bardzo dziękuję za gratulacje, przekażę Pyzie jak się obudzi, jutro ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien doberek

Gratulacje dla PYzy:):):)

beata no ja wlasciwie mam niskie cisnienie.....nigdy nie mialam z nim prpblemow....i mierze oczywiscie ale nie mam sie czego czepnac.....ech....no nic....mam nadzieje ze to tylko przejsciowe:(
a tak wogole to moze ktoras wybiera sie do szpitala 6 maja????? bo ja mam wizytke)

pozdrawiam serdecznie i moze do pozniej:) dzis werke do szpitala zawoze wiec moge zajrzec dopiero wieczorkiem:)
pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry