• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ania ja Ci potem napisze adresik :))A Ty z kim przyjedziesz? Bo Chyba nie wiesz gdzie Cytrusek mieszka?? Ja będe potem bo wychodze na zakupki:))

Zależy jaka będzie pogoda albo przyjdziemy na nogach albo autobusikiem przyjedziemy :sorry:... Zobaczymy jutro!!! Nie mam zielonego pojęcia gdzie Cytrusek mieszka :no:! Megan234, spotykamy się gdzieś jutro? Znaczy koło Cresent?

dzieńdoberek a my lekko spóźnieni dzisiaj, dopiero zeszliśmy z sypialni:zawstydzona/y:
aśmy pospali:-D:-D

krycha, jak będzie brzydka pogoda to mogę po ciebie przyjechać jutro, bo widzę, że chcesz uskutecznić spacerek:laugh2:

megan ja też chcę pieska dla Bąbla ale dopiero po urlopie:tak:

martuana dla mnie też namiary popchnij

o dziwo piękna pogoda a myślałam, że będzie padać:szok: może wreszcie uda mi się na basen dzisiaj pojechać, po zakupach prosto wypalę:eek:

reklama
cześć kobitki, olivca ostatnio chwaliła pogodę w Dublinie i chyba przechwaliła hehe, bo dziś od rana pada. nic się nie chce. ms.marple, my też pospałyśmy dziś dłuuugo:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry