• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
aga a ty nie zagaduj o pogodzie tylko się do nas szykujcie:-p czekamy

dziewczyny, nie mogę znaleźć tego wątku "wracamy do formy':( wpisałam temAt w kryteria wyszukiwania i nic.może któraś poda linka?:)

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!!!!!:-)
Mam pytanije odnośnie polskiej kliniki w Limerick, czy któraś z Was była tam u pediatry [ o ile taki owy tam jest?]Jak odebrałyście taką wizyte, słyszałam straszne opinnie o tej klinice, ale niestety mój 7-tygodniowy synek jest przeziębiony.Byłam dzisiaj u swojego GP, lekarz stwierdził że mi się zdaje ze jest chory, on uważał że wszystko w poządku jest.?Nie wazne że mały kaszle i dusi się wydzieliną w gardle, Podpowiedzcie mi czy ta Polska klinika jest dobra, bo chyba tam pojade, ?Max jest za malutki zebym go leczyła na własną ręke.
pozdrawiam:-)

witam nową wśród nas!!!
kochana przyznam Ci szczerze,ze ja mam cholernie zle doswiadczenia z cholernym medipolem!jestem mega niezadowolona bylam u niej raz a pozniej jeszcze moje hmmm powiedzmy mąż!!ale Krycha jest zadowolona więc opinii chyba tyle co ludzi!!!
powiem tylko tyle,ze na grype żałądkowa 2 miesiecznemu dziecku i mezowi kazala pic coca-cole!!pozdrawiam i mam nadzieje ze bedziesz do nas zagladac

reklama
Witajcie Dziewczyny!!!!!:-)
Mam pytanije odnośnie polskiej kliniki w Limerick, czy któraś z Was była tam u pediatry [ o ile taki owy tam jest?]Jak odebrałyście taką wizyte, słyszałam straszne opinnie o tej klinice, ale niestety mój 7-tygodniowy synek jest przeziębiony.Byłam dzisiaj u swojego GP, lekarz stwierdził że mi się zdaje ze jest chory, on uważał że wszystko w poządku jest.?Nie wazne że mały kaszle i dusi się wydzieliną w gardle, Podpowiedzcie mi czy ta Polska klinika jest dobra, bo chyba tam pojade, ?Max jest za malutki zebym go leczyła na własną ręke.
pozdrawiam:-)
witaj
byłam tam tylko szczepić dziecko ale ta pediatrka wydawała mi się OK więcej doświadczeń nie mam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry