Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Justyś weź proszę moją plastikową miseczkę;-)To do zobaczonka
!!!! Nie wyspana jestem i jeszcze ta pogoda, oj, chyba jakąś kawką będę musiała się poratować, bo inaczej będę totalnie nieprzytomna
... Pyza wstała dziś o 02.30 i się wzięła za zabawę
!!! Nie wiem o której poszła spać, bo po wczorajszej pobudce o świcie mój mąż się nade mną zlitował i znią siedział, a teraz odsypia hehehe
! Pyza oczywiście już na posterunku od 07.00, ech... A ja zabieram się za sałateczkę!!!!!!!!! A jak tak poczytałam to w sumie szkoda, że dziś nie robimy nalotu na Beakte, bo widzę, że Sylwisko22 będzie, ale może następnym razem ;-)!!!!!!!!!!!!! Justysia21, nie zapomnij też o moim plastikaczu
!!!!!!!!!!!!!!
,
pozdrawiam:-)
tak wychodzi brak kondycji

krycha nie bierz fotelika, Bąbel pojedzie w małym, za to jakbyś mogła to zabierz perfum ghost, bo chciałabym go sobie powąchać bo się napaliłam
mam nadzieję, że wyjadę z domu ok 11:30 max 12ta, przed wyjazdem puszczę ci sygnał ok?
!!! I już pakuję perfumy 
jak sylwisko następnym razem bedzie doprawiać pazurki to możemy zwalić sie do beakti![]()