Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja dokładnie nie wiem, bo nawet nie szukałam w neciedziewczynki, a co to za perfumki Ghost?? bo ja jestem fanką perfum, a tych jakoś nie znam...![]()
, to chciałabym coś nowego

dziewczynki, a co to za perfumki Ghost?? bo ja jestem fanką perfum, a tych jakoś nie znam...![]()

Już sobie wygooglałam i widziałam opakowaniedziś sprawdzę zapach
A ja dawno temu się zakochałam w Miracle Lancome'a i ta miłość trwa do dziś!!! eksperymentuję z różnymi, ale buteleczka Miracle zawsze musi być na półce!!!to zdecydowanie "mój" zapach:-)

uwielbiam ten zapachJuż sobie wygooglałam i widziałam opakowaniedziś sprawdzę zapach
A ja dawno temu się zakochałam w Miracle Lancome'a i ta miłość trwa do dziś!!! eksperymentuję z różnymi, ale buteleczka Miracle zawsze musi być na półce!!!to zdecydowanie "mój" zapach:-)

a z takich na codzień to kally -wszystkie serie:-)a z polski stare jak swiat preta porte:-)A ja wczoraj spedzilam bardzo milo wieczor tylko w towarzystwie meza.Zaprosil mnie do restauracji na kolacje i powiem ze naprawde smacznie bylo.Krabik bylk przepyszny , oczywiscie swierzy, kaczuszka z grzybkami shitake, nie mowiac o deserach.Mniaaam.
a mój mąż niestety/stety lubi mnie czesto zabierać w różne miejsca, a i ja to uwielbiam -no i wszelkie diety wtedy trafia szlag
echhh....No bo wiecie, ja opróc tych perfumek i innych takich tam to jestem też fanką dobrego jedzonka