gastone
potrojna mama
gastone, ja się przyznam, ze mnie właśnie takie kolacyjki gubiąa mój mąż niestety/stety lubi mnie czesto zabierać w różne miejsca, a i ja to uwielbiam -no i wszelkie diety wtedy trafia szlag
echhh....No bo wiecie, ja opróc tych perfumek i innych takich tam to jestem też fanką dobrego jedzonka
MIKIMAURO a te woreczki powinny być w każdej aptece, tak mi się wydaje.
oj tak tak.Dobrze jednak ze nie mam sposobnosci czesto wychodzic sama z mezem, bo faktycznie kolacyjki na miescie sa zgubne.No i w portfelu pieniedzy ubywa a na dupce tluszczyku przybywa

a mój mąż niestety/stety lubi mnie czesto zabierać w różne miejsca, a i ja to uwielbiam -no i wszelkie diety wtedy trafia szlag
echhh....No bo wiecie, ja opróc tych perfumek i innych takich tam to jestem też fanką dobrego jedzonka
!!!!! Cytrus, a co Julci w końcu jest? Dowiedziałaś się? Justysia21, trzymaj się w tym szpitalu... Aga_irlandia, miło było mi Cię, w końcu (!!!!), poznać w realu :-)!!!!! Mikimauro, a co się dzieje Twojej córci???? Aine, sałatka wyszła dobra i już wiem, od Ms.Marple, że gdyby zastąpić śmietanę jogurtem naturalnym to możecie zjeść przy tej Waszej diecie ;-)!!!! Martuana, i jak po wizycie u GP?
i się śmiali że dobrze wiedziałam że przyjeżdżają, ale co tam jedną paplę tylko mniej więc żadnego ubytku.