• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ach jak slonecznie dzis i milo bylo.Wlasnie wrocilam z malej prejazdzki z lahinch, ale wieje nad oceanem :szok: i ludzi nie bylo.Ale spacerek po promenadzie ekspresowy zaliczylam, nie ma jak to dobre powietrze przed snem:tak:
No i muszem sie pochwalic ze w koncu mam nowa pralke :rofl2::rofl2::rofl2: i to normalnie z grzalka :szok: w koncu nie bede musiala grzac wody.ale ajne jest to ze jakpowiedzielismy landlordowi o grzalce to nie wiedzial co to jest, bo dla niego to to jakies nie logiczne ze pralka moze grzac wode??? :-D
No dobra dobranoc kobitki.aaaa a co z zadymiara megan? Pogiewala sie czy co :wściekła/y:

dobry wieczór!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
byłam dzisiaj w tej polskiej klinice , bo Maxymilian cały czas mi kaszle, już drugi tydzień.Była co prawda poprawa, ale wydawało mi się że od nowa jest chory,Generalnie było miło i szybko, bo pani doktor stwierdziła ze [ już po ptokach] bo Maxowi już przechodzi, tzn. był chory [ irlandzki dr. nic nie widział], ale juz jest końcowa faza przeziębienia. zrobiła małemu taki 6tygogniowy bilans i tyle, wyskrobała 50 euro. Maxymilianek ma 7 tygodni i równe 6kg i 62cm, fajniuśki jest:-):-):-)
a cha zapisałam Maurycego i Mikołaja do dentysty tam , ale chyba zrezygnuje bo strasznie drogo mnir ta [ impreza] wyniesie, podobno w Galway jest polska dentystka i przyjmuje z medical card, musze się dowiedzieć:tak:

dobranoc mamusie:-):-):-)

Duży chłopak ;-)!!!! Pyza 6 tygodni zakończyła z wynikiem dużo mniejszym - 4250 ważyła i 53 cm była długa hahahahahaha...

Śpijcie spokojnie mamusie, jutro już PIĄTEK!!!!!!!!!!!!!!!!! :sorry:

Mikimauro, fajniutkie masz te dzieciaki!:-)
Gastone,gratuluję praleczki:tak:

A my czekamy na hydraulika, żeby naprawił ogrzewanie-podobno jutro ma przyjść. Na szczęście odktyliśmy dodatkowy przycisk, którym się nagrzewa wodę bez junkersa, i chociaż mamy ciepłą wodę do kąpieli!

Krycha, co do tej Polski, to myśmy już przerabiali powroty i za każdym razem wracaliśmy do IE ze spuszczonym czołem:zawstydzona/y:
Oby w Waszym przypadku tak nie było:-)

Oj, żeby się w tym naszym kraju poprawiło cosik-wtedy bym pierwszym samolotem leciała:-)

jakie dobranoc?Ja sie tu dopiero zjawiam a wy uciekacie?Ale ja dzis sie chyba tez wczesniej poloze,jakas wypluta jestem.Ladna pogoda,sloneczko a ja jakkbym pole przeorala,taka slaba.Niewiem moze przez ta diete:-(Trzeba jakies witaminki zarzyc:tak:

Na szczęście odktyliśmy dodatkowy przycisk, którym się nagrzewa wodę bez junkersa, i chociaż mamy ciepłą wodę do kąpieli!
A wierzysz ze myslalam Tobie a dokladniej braku ogrzewania u ciebie ;-) i tak se mysle ze przeciez jest ten wlacznik na okres letni jak sie nie grzeje;-) a to wy go dopiero odkryliscie hm....lepiej pozno niz wcale....:-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry!!!! Dziś trzecia widzę :-p... PIĄTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rofl2:

Krycha, co do tej Polski, to myśmy już przerabiali powroty i za każdym razem wracaliśmy do IE ze spuszczonym czołem:zawstydzona/y:
Oby w Waszym przypadku tak nie było:-)

Mam nadzieję, że przy pomocy rodziny jakoś damy rady, oby...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry