• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
hejka kobity:)
NIE BARDZO W TEMACIE JESTEM Z TYM PRZYCISKIEM ......o co wlasciwie chodzi??????

aine no az tak zimno chyba nie jest:)my juz wlasciwie nie grzejemy .....tylko kominek no ale to prawie to samo:) bo tez ogrzewa caly dom:)damy rade:)

Aga bedziecie na siebie chuchac:-DAle tak serio to bedzie was tam troche zawsze cieplej:tak:
A co do przycisku...to nie chcialam nic mowic ale ja tez nie jarze o co biega:baffled:

Ależ miło było połazić po sklepach w takim towarzystwie :rofl2:!!!! Super, dzięki Ms.Marple za wyciągnięcie mnie z domku ;-)!!!!! A jutro już sobota hhhuuurrraaaa, będzie wesoło :tak:!!!!

Aga_irlandia, to bezpiecznj podróży życzę i bawcie się dobrze Kobitki :-D!!!

a co ci tak wesolo krycha co?????dzieki :)
ech moze i ja sie jakos wybiore w przyszlym tygodniu na miasto......dziewczynki moze jakos sie razem zgadamy co?MARTA? GOSIA? OLA? CO WY NA TO?

Ostatnia edycja:
Ja bym sie z checia wybrala,tylko niewiem w jaki dzien.Bo tydzien przez bank holiday skrocony;-)We wtorek musze pozalatwiac sprawy w srode ciezarnej okna pomyc,piatek to mam sprzatanie w domu bo w sobote przylatuja rodzice(huuuurrrrra)no i zostaje czwartek ale chyba z siostra sie wybierzemy wposzukiwaniu jakis kreacji na komunie:zawstydzona/y:No i tydzien z bani:-(Takze sorki dziewczyny ale musze sie wypisac:-(
A co z Marta?Ty dzisiaj chyba bylas u niej nie Aga?Miala wpasc na kawke i Ola miala przyjsc i mnie olaly:-(

gosia bylam ale rano:) mialam byc po poludniu ale andrzej nie poszedl do pracy wiec zadzwonilam i mu marta wlosy scinala:)a ola tez przyszla na chwile ale zaraz jechaly do sklepu:)i marta sie z ola zabrala bo mialy do aldika jechac chyba:) i zajechaly do mnie po oli miske jeszcze ale na sekunde tylko bo ola sie spieszyla bo gosci dzis ma:)
no ja tez nie bardzo wiem jak w przyszlym tygodniu z tym miastem bedzie bo w srode mam wizyte w szpitalu a w czwartek jade z werka i malym na szczepienie:)

reklama
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI:)CYTRUSKU JA CIEBIE BARDZO PRZEPRASZAM ALE DO POŁUDNIA BYLI U MNIE GOŚCIE HEH AGA Z RODZINKĄ POTEM PRZYJECHAŁA OLEŃKA I POJECHAŁYŚMY DO SKLEPKU JAK PRZYJECHAŁAM TAKA WYGŁODNIAŁA TO POJADŁAM I SAMO SIĘ USNEŁO NAWET NIE WIEM KIEDY :))DZIECI WARIOWAŁY A JA NAWET NIC NIE SŁYSZAŁAM A TERAZ TO JUŻ ZA PÓZNO NO I Z DZIEWCZYNKAMI MUSZE TROSZKĘ POBYĆ :tak:MĘŻULEK ZARAZ PRZYJEDZIE I SAMA WIESZ JAK TO JEST:)))ALE JESTEM ZA ZAKUPKAMI W CENTRUM JAK NAJBARDZIEJ MOŻE BYĆ NIEZŁA ZABAWA:)))))A PO ZAKUPKACH KAWUSIA I SUPER BĘDZIEMY ZADOWOLONE:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry