• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

A oto magiczny przycisk....:-) znjaduje sie obok pomieszczenia w ktorym jest bojler. Wlaczam go w okresie letnim gdy juz nie grzejemy w kaloryferach. ...no nie wierze ze tego nei macie albo my mowimy i innym przycisku ....:-D:-D:-D
a ja mam taki tylko nie przy bojlerze z gazu,tylko przy bojlerze z pradu.:tak:

reklama
To sie sklada ten sam formularz co na medical card. Ja jak pierwszy raz skladalam na MC to nie przyznali mi MC tylko Gp visit card bo tylko na to sie lapalam. ...Teraz juz sie lapie na MC :tak:...tylko niewiem czy sie z tego cieszyc:confused:

Zmyka już ;-)!!! Będę miała zajęty weekend, więc możliwe, że ozwę się dopiero we wtorek, ale spróbuję znaleźć chwilkę, żeby tu kuknąć :-p!!!!! Tak czy siak życzę udanego długiego weekendu, a przede wszystkim słonecznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam, papatki :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej babki
dzisiaj miło spędziliśmy czas z krychą i pyzatką
Pyzatka z Bąblem szorowali po podłodze :-D:-D:-D

a jutro ma być ładna pogoda
oby!!!
tego Wam i sobie życzę
miłego wekendu

A to ty masz ogrzewanie na prad?Bo ja na gaz i dlatego nie zjarzylam:-D
Beatka ty obeznana jestes,wiesz cos na temat tego zwrotu za wydatki na dziecko,o ktorym pisaly dziewczyny na innym watku?
Ja mam ogrzewanie na olej, tylko na czas letni wlaczam ten przycisk ktory grzeje wode na prad.
Chodzi ci o ten to dziewczyny pisaly na wydatki ciazowe czy jaki? Bo nie mam pojecia na ten temat.

reklama
no to sie wyjasnilo z tym przyciskiem:)
ja tez go mam ale wiedzialam o nim od poczatku:)ogrzewanie tez na olej i kominek opala cala chate tez a przycisk przy bojlerze elektrycznym:):)::)no......sie wyjasnilo

krycha aaaaa to siostrunia nawiedza:)fajnie:)

no to ja wam tez zycze milego weekendu i pieknej slonecznej pogody

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry