aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
mnie to pozostanie chyba tylko wtorek albo piatek na te zakupki w centrum
bo inaczej sie chyba nie dam rady wyrobic....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mi jak najbardziej odpowiada może być wtoreczek lub piąteczek :-dwidzicie jaka jestem ugodowa:-dmnie to pozostanie chyba tylko wtorek albo piatek na te zakupki w centrumbo inaczej sie chyba nie dam rady wyrobic....
nie no spoko...a jutro wpadniesz rano mojemu W.wlosy ciachnac?Jak tak to tak wiesz z rana(10 lub 11)bo jeszcze landlord m przyjechac i niewiem o ktorej to bedzieCZEŚĆ DZIEWCZYNKICYTRUSKU JA CIEBIE BARDZO PRZEPRASZAM ALE DO POŁUDNIA BYLI U MNIE GOŚCIE HEH AGA Z RODZINKĄ POTEM PRZYJECHAŁA OLEŃKA I POJECHAŁYŚMY DO SKLEPKU JAK PRZYJECHAŁAM TAKA WYGŁODNIAŁA TO POJADŁAM I SAMO SIĘ USNEŁO NAWET NIE WIEM KIEDY
)DZIECI WARIOWAŁY A JA NAWET NIC NIE SŁYSZAŁAM A TERAZ TO JUŻ ZA PÓZNO NO I Z DZIEWCZYNKAMI MUSZE TROSZKĘ POBYĆ
MĘŻULEK ZARAZ PRZYJEDZIE I SAMA WIESZ JAK TO JEST
))ALE JESTEM ZA ZAKUPKAMI W CENTRUM JAK NAJBARDZIEJ MOŻE BYĆ NIEZŁA ZABAWA
))))A PO ZAKUPKACH KAWUSIA I SUPER BĘDZIEMY ZADOWOLONE
)
.A i wez ta firanke jak chcesz ja jeszcze szyc
A co do zakupow w przyszlym tygodniu to ja odpadam kolezanki jak juz pisalam.Tylko ze ja teraz przez dwa miesiace troche wogole odpadne bo beda rodzice,chociaz na pewno sie z Wami spotkam bo toz przeciez grzech sie nie zobaczyc na ploty;-)hahahahahhahato trzeba bedzie pogode sprawdzic i zobaczyc kiedy bedzie ladnie
cobysmy w deszzczu sie nie szwedaly nie?
szkoda gosia ze odpadaszno ale nic straconego
nadrobimy
jeszcze nam troche do konca ciazy zostalo hahhahaha bo potem to ja juz chyba odpadne
A pozniej caly sierpien mnie nie bedzie:-)a co ci tak wesolo krycha co?????