olivca
szczęśliwa mamusia
oj no spotkamy się na pewno!!!OLIVCa no przecież ja mieszkam w Dublinie!!! no więc nie biadol, że nikogo nie znasz;-) ja chętnie pomogę w razie czego!! i już z góry zapraszam do nas!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj no spotkamy się na pewno!!!OLIVCa no przecież ja mieszkam w Dublinie!!! no więc nie biadol, że nikogo nie znasz;-) ja chętnie pomogę w razie czego!! i już z góry zapraszam do nas!!

dobrej nocki no, wszystko na to wskazuje Aniu i płakać mi się chce bo to na sam poród w takie nieznane, boję się ze z bólami sama zostanę a do szpitala może być kawałek, N.jak będzie zajęty w pracy to nawet nie będzie mógł odebrać telefonu, poza tym nie mam pojęcia o tych szpitalach w Dublinie, znalazłam ze sa trzy a dziewczyny i tak piszą jakimiś skrótami więc sama się nie domyślę.... tak jak pisałam wcześniej chyba kiepski dzionek dzis mam:-(
Ale nie martw się, myślę, że Kasia_Irlandka udzieli Ci jakiś informacji i pewnie nie tylko ona!!!!
Olivca - nic sie nie boj, nie taki Dublin straszny jak go maluja... Pytaj o co chcesz, a bedzie Ci odpowiedzianeKasia Irlandka udzieli ci wszystkich informacji bo przeciez jest na topie.