• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

no prosze.....ja juzobiadek zrobilam i pranie wstawilam a tu cisza....gdzie wy wszystkie zescie sie podzialy?????slonca nie ma wiec?....
aaaa ja sie stesknilam za nasza kasia:):):) cos malo cie kasienko tutaj:):):):)odezwalabys sie czasem jak tam twoje malenstwo:)

reklama
No to jak ja teraz wrocilam to Was nie:-( ma.Bylam zajeta kochane potajemnej kawki nie pilam:-D.Robilam obiadek,sprzatalam,polozylam Jule i poszlam sie wkoncu z pizamy przebrac hiihihi.Marta a ty wkoncu do Belfastu jedziesz?Mowilas ze gdzie indziej bo jak do Belfastu to ja tez Cie wykorzystac chce:-)
nieorientjecie sie dziewczynki o ktorej sa swiecenia pokarmow w tym kosciele niby polskim?

Ostatnia edycja:
Ja też jestem, żadnych potajemnych kawek :-p, tylko co tu usiądę i chce coś naklepać to Pyza zaczyna marudzić i tyle z mojego klepania :baffled:... Idę się zaraz z nią położyć, więc znów zniknę, ale muszę, nie dam rady już funkcjonować!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry