• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Megan to dobra wiadomosc,ale kciuki tzrymam dalej i zdrowaski leca:tak:
za ten brak awarii w pracy meza Bozenki tez trzymam kciuki:-)Fajnie wiecej nas bedzie;-)Ja czekam na wysuszenie sie wkosow i bede sie szykowac

Cześć Dziewczyny:)Ależ ja wczoraj miałam dzionek zakręcony:wściekła/y:Malik był tak ożywiony że dobił do szklanego stolika i pękła mu brew:( Więc musieliśmy jechać do szpitala a tam najpierw go zbadali potem dwie godziny odsiadki na następne badania potem znowu ponad godzinka i dopiero wtedy wzieli się za jego głowiczkę:)co trwało z 10 min.bo troche kleju w rane potem plasterki ściągające a dzisiaj mały chasa jak nowonarodzony ale co użyłam strachu masakra:)ON prawie nie płakał ale we krwi było wszystko nawet nie mogliśmy ocenić sytuacji:)Ale po wszystkim:)) ALE co ja widze czyżby dziewczyny się u Olci spotykały??? To ja też chcę !!!Tylko Gosia możesz po mnie wpaść???Bo ja nie wiem gdzie i o której wychodzisz??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry