reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Krycha z cukru nie jestem i dam radę;-)
Sylcia babeczka chciała jedyne 25 jurków:-( gdyby to nie był lumpek to bym kupiła ale lumpek to lumpek:eek: tyle ode mnie nie dostanie:-p
Kaja niom mój ma miesiąc nocek i miesiąc dniówek z tym że co drugi lub co trzeci dzień ma dwa albo trzy dni wolnego.taka przeplatanka.pracuje w systemie 12-sto godzinnym więc wychodzi na to że pracuje 14 dni w miesiącu.z jednej strony fajnie bo wystarczy że weźmie dwa dni urlopu a ma wolny cały tydzień:tak:
Olivca wślizgiwałam się jak nie było Laury a teraz cóż...nie pozwala:no::-(

reklama
hello babki widzę, że pokawkowałyście:-D
a ja spędziłam pracowity dzionek tak jak kaja też przygotowania do imprezki roczkowej bajtla
razem z chrzestną robiłyśmy tort w kształcie jeepa:-D:-D:-D mam tylko nadzieję, że dotrwa do jutra bo trochę osiadła karoseria:-D:-D jeśli padnie to zostanie mi pojechać z rana do sklepu:szok:

martuana byłam w name it o trochę ciuszków kupiłam:tak::tak: mogłam jeszcze tą kurteczkę wziąć na zaś ale coś się zagapiłam i nie wzięłam:eek:

a moja mała pomimo że była śpiąca to zrobiła mi pokaz histerii i spać nie poszła.chyba ząb jej dokucza bo nie dawała się położyć do łóżeczka i ciągle palce pchała do buzi i masowała dziąsła.po godzinie walki odpuściłam sobie.wzięłam ją na dół-ja się wezmę za mycie podłóg a ona się bawi.no nic jak się przemęczy to padnie.nie chce mi się z nią szarpać i denerwować:sorry:

a ja mysllam ze to jakis romansik dla kobietek np.troje do pary:-D:-D

Noo szkoda ze nie romansik :((

Krycha z cukru nie jestem i dam radę;-)
Sylcia babeczka chciała jedyne 25 jurków:-( gdyby to nie był lumpek to bym kupiła ale lumpek to lumpek:eek: tyle ode mnie nie dostanie:-p
Kaja niom mój ma miesiąc nocek i miesiąc dniówek z tym że co drugi lub co trzeci dzień ma dwa albo trzy dni wolnego.taka przeplatanka.pracuje w systemie 12-sto godzinnym więc wychodzi na to że pracuje 14 dni w miesiącu.z jednej strony fajnie bo wystarczy że weźmie dwa dni urlopu a ma wolny cały tydzień:tak:
Olivca wślizgiwałam się jak nie było Laury a teraz cóż...nie pozwala:no::-(

Boszeee kobieta chyba oglupiala !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :szok::szok::szok:

hello babki widzę, że pokawkowałyście:-D
a ja spędziłam pracowity dzionek tak jak kaja też przygotowania do imprezki roczkowej bajtla
razem z chrzestną robiłyśmy tort w kształcie jeepa:-D:-D:-D mam tylko nadzieję, że dotrwa do jutra bo trochę osiadła karoseria:-D:-D jeśli padnie to zostanie mi pojechać z rana do sklepu:szok:

martuana byłam w name it o trochę ciuszków kupiłam:tak::tak: mogłam jeszcze tą kurteczkę wziąć na zaś ale coś się zagapiłam i nie wzięłam:eek:

Noo kawkujemy kochana tylko szkoda bardzo ze Cie nie ma :((((( A i pamietaj zdjecie torcika zrob :)) !!!!

a moja mała pomimo że była śpiąca to zrobiła mi pokaz histerii i spać nie poszła.chyba ząb jej dokucza bo nie dawała się położyć do łóżeczka i ciągle palce pchała do buzi i masowała dziąsła.po godzinie walki odpuściłam sobie.wzięłam ją na dół-ja się wezmę za mycie podłóg a ona się bawi.no nic jak się przemęczy to padnie.nie chce mi się z nią szarpać i denerwować:sorry:

Nie mecz sie kochana i nie stresuj Moze malenka sie wyskacze jeszcze i sama pojdzie spac :))

reklama
mała zasnęła.jednak śpi strasznie niespokojnie i kręci się.no cóż podałam jej nurofen i zobaczymy.jakoś trzeba przetrwać tego zębola:confused2:
Krycha dobranoc pchły na noc;-) karaluchy pod poduchy:-D
tak się zastanawiam jak tam Madziakowalik.ciekawe czy jeszcze w dwupaku:confused:
no i gdzieś się Gosiulka i Colima zapodziały czyżby towarzystwo nam się wykrusza?:confused2:

Do góry