reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek. a za oknem pi.... jak na Uralu:shocked2:
aż się nic nie chce robić.mój Men śpi po nocce a ja urzęduję z Lolą na dole.:shocked2:
miałam się zabrać za mycie drzwi i lamp ale mi się odechciało.no nic,może samo się zrobi:confused::rolleyes2:
Camomile może to rzeczywiście jakaś alergia? macie u siebie pleśń?

reklama
witaski laseczki)) A JA MAM MENKA W DOMCIU WOW:-D:-D Bożenko udanej imprezki i całuski dla Adasia;-)Buba faktycznie chyba każda z nas tu zamawia z Avonu ale mamy już swoją Justysie:tak:Ona z nas co drugi tydzień zdziera majątek haha:-Dwciąga ten avonik;-)Justyś apropo mam Ci podwieźć te katalogi??

Noo to fajnie sie masz kcohana :))

Sylcia no kapie mu z nosa. Któraś z dziewczyn podsunęła mi że to może być jakaś alergia, bo z reguły cała nasza trójka zaczyna smarkac w tym samym czasie i cos zbyt czesto to sie zdarza.

No moze alergia ... Ja mam na pylki plesnie grzyby trawy kwiaty itp ale ja nie kicham tylko mam pokrzywke ;/

Witam Was moje Kochane :-D!!! pogoda lipna jak nie wiem... Własnie wróciliśmy z zakupów mokrzy zmarznięcie, ale ciepełko w domu jest więc zaraz do siebie wrócimy no i kawuchę z cynamonem zrobiłam ;-):-p;-)! Jak dobrze móc napić się kawy... Młoda nam zasnęła w wozie :szok::-):szok: Bidna już do domku nie wytzrymała!

Ms.Marple, życzę udanej imprezki i ucałuj Bąbla od nas ;-)i, choć w prawdzie to za wczasu, to przekaż Mu wszystkiego naj, naj, naj od całej naszej trójeczki :tak::tak::tak:

moze moze ... a czy ktores z was jest alergikiem pod jakimkolwiek wzgledem ?

Hm... Choć dziedziczna jest skłonność do alergii to niestety teraz w większości wcale nie trzeba mieć w rodzinie alergika żeby samemu się niej nabawić :dry:;-)

Ja to sie zastanawiam czy to nie od kurzu i roztoczy bo te wykladziny strasznie dziadowskie są i strasznie duzo kurzu sie gromadzi

Oprócz wykładzin siedliskiem roztoczy może być też sam materac na którym śpicie i [rawie wszystko inne :-( no i te grzybki i pleśń... Ja sierota jednak jestem!!! Zapomniałam Ci wczoraj dać dla Madzikowalik katalogów, bo też mam i dla Drozdusi mam :-D:tak:

Martuana, dobrze mieć węża w domu, nie :-p:-p:-p też się bardzo cieszę, że ma swojego!!! Własnie bawi się w przygotowanie krewetek, zachciało mu się, dla mnie ;-), przygotować wypasioną kolacyjkę, choć myślę, że to raczej obiadek będzie, ale to nie ważne! Zaskoczył mnie w każdym razie i to bardzo miło :sorry2:

Miłego weekendu Wam życzę mamusie i zmykam do węża, buźka :-D

witam sie !!!!
Bozenka udanej imoprezki hmmm ja raczej Adaskowi powinnam tego zyczyc:cool2:
Krycha zamorduje hihihihi (za te katalogi oczywiscie ):wściekła/y::-D
Marta nie martw sie tymi katalogami ja sobie podjade!!!!:tak:
Buba nie podkradaj mi moich klientek :-D:-D:-Dhihihihi widze, ze one i tak sie wykrasc nie dadza
Camomile biedne te wasze dziecie:-( nie dosc ze co tydzien w szpitalu musi byc kluty to jeszcze jakas wstretna alergia buziaczki dla niego
a my dzisiaj obiadek wychodny mamy moj przyjaciel nas zaprosil hmmm jak dobrze miec przyjaciela ktory potrafi gotowac i to dobrze gotowac
milego dzionka :):):):-)

justys ty to szczesciara jestes bo i twoj mezulek switenie gotuje, mniam mniam, slinka mi leci jak tylko pomysle o tych zapiekanych piersiach kurczaka:tak::tak:

justys ty to szczesciara jestes bo i twoj mezulek switenie gotuje, mniam mniam, slinka mi leci jak tylko pomysle o tych zapiekanych piersiach kurczaka:tak::tak:

teraz musisz wpasc na lasagne:tak:

Oj, musisz mi wybaczyć ;-)... I obiecuję, że się poprawię, po weekendzie :tak:

moze Ci wybacze;-)

a tak w ogole to od kiedy mozna podawac serki homogenizowane dzieciom?? bo odebralam box w aptece 4+ i tam juz sa lyzeczki i reklamy o pettit filous ale nigdzie nie moge znalesc od jakiego to wieku?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

reklama
Do góry