reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
witam sie !!!!
Bozenka udanej imoprezki hmmm ja raczej Adaskowi powinnam tego zyczyc:cool2:
Krycha zamorduje hihihihi (za te katalogi oczywiscie ):wściekła/y::-D
Marta nie martw sie tymi katalogami ja sobie podjade!!!!:tak:
Buba nie podkradaj mi moich klientek :-D:-D:-Dhihihihi widze, ze one i tak sie wykrasc nie dadza
Camomile biedne te wasze dziecie:-( nie dosc ze co tydzien w szpitalu musi byc kluty to jeszcze jakas wstretna alergia buziaczki dla niego
a my dzisiaj obiadek wychodny mamy moj przyjaciel nas zaprosil hmmm jak dobrze miec przyjaciela ktory potrafi gotowac i to dobrze gotowac
milego dzionka :):):):-)

Noo bardzo fajnie jest miec kogos z znajomkow ktory potrafii gotowac :)

a tak w ogole to od kiedy mozna podawac serki homogenizowane dzieciom?? bo odebralam box w aptece 4+ i tam juz sa lyzeczki i reklamy o pettit filous ale nigdzie nie moge znalesc od jakiego to wieku?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Wiesz co ... ja dostalam kiedys normalnie list z roznymi tam rzeczami dla dziecka i wlasnie tez bylo o serkach ... Tez niewiem od ktorego sa miesiaca ;/ Ja malej daje takie od 6 miesiaca danonki baby :))

:-p:-p:-p Smacznego obiadku życzę...

Sylcia007, w gazetce świątecznej z Boots'a jest podobna zabawka do tej co Nadinka bawiła się wczoraj u nas, za 15 e! Nie w kształcie trójkąta a kwadrata :sorry2:

Noo zobaczylam soebie wlasnie i malej kupie ta zabaweczke :))

Wiesz co ... ja dostalam kiedys normalnie list z roznymi tam rzeczami dla dziecka i wlasnie tez bylo o serkach ... Tez niewiem od ktorego sa miesiaca ;/ Ja malej daje takie od 6 miesiaca danonki baby :))

:))

ja sie na internecie naczytalam, ze danonki sa paskudne dla dzieci i sama nie wiem co mam o tym myslec:cool: a o serkach homogenizowanych nic nie znalazlam :baffled: wszedzie pojawialy sie danonki

Justysia wybacz Krysi:-D Obiecałam Madzikowalik że jak obejrze katalog to jej oddam do obejrzenia:-)
Ja Dziubkowi daję petits filous ale danonki się zdażają. Nie wiem od jakiego są wieku ale ja mu daję może od 1,5 miesiąca.... Najperw dałam mu łyżeczkę i jak wszystko było ok to powoli dawałam mu coraz więcej. Oj lubi młody jogurciki:-D

ja sie na internecie naczytalam, ze danonki sa paskudne dla dzieci i sama nie wiem co mam o tym myslec:cool: a o serkach homogenizowanych nic nie znalazlam :baffled: wszedzie pojawialy sie danonki

na zagranicznych stronkach mozna przeczytac ze w tych petit filous czy jak sie to piesze ze bardzo duzo cukru jest i ze sa stosowne od 6 miesiaca ... ale kazda kobieta ktora sie wypowiadala to pisala ze w roznym wieku dawala niemowletom ... Z tego co sie doczytala to najlepiej dac dziecku zwykly twarozek albo jugurt naturalny z owocami ... A wszystko najlepiej shugar egg milk gluten free Ale przeciez tego do konca zycia nie mozna ograniczac ... Cukier jest w wszystkim gluten i cala reszta czlowiek by musial nie oddychac nie pic nawet wod z butelki Bo jak sie doczytasz to nie jest czysta woda zrodlana ... ;/ Ja tez sama niewiem co i jak mamm dawac malej ... Staram sie wielu rzeczy unikac poki jest mala Niewiem jak pojdzie z tym dalej gdy bedzie wieksza ... Malej daje serek dwa razy w tyg czesciej owoce :))

a ja małej na początku dawałam właśnie tylko jogurt naturalny i twarożki.a potem gdzieś tak od 7-8 miesiąca zaczęłam podawać serki homogenizowane.mają takie fajne w aldim.piszą że są bez konserwantów i sztucznych barwników a to myślę najważniejsze.są różne smaki-wanilia,truskawka,banan.Lola je uwielbia:-) ja zresztą też:-p bez konserwantów i sztucznych barwników są też ryże na mleku firmy muller-dostępne w lidlu i dunnesie.też różne smaki mają.są smaczne i syte.polecam bo zajadam się nimi razem z małą:-p:tak:
a cukier to jest prawie wszędzie i nie da się go uniknąć przez całe życie.zresztą też jest potrzebny do życia.wystarczy tylko trochę umiaru.no ile może być tego cukru w małym jogurciku?:confused: nie popadajmy w skrajności kobietki;-)

a ja nalałam sobie winka czerwonego bo tak mnie jakoś naszło i nie mogłam się powstrzymać.teraz włączę jeszcze tylko jakiś filmik i relaksik...

reklama
Do góry