reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

beakta slyszalam ze te szczepionki na ta swinska grype moga wiecej szkod narobic niz ta sama grypa, i tez mi sie wydaje ze lepiej dzieci malych nie szczepic a lepiej unikac centr handlowych i innych zatloczonych miejsc no i oczywiscie przychodni lekarskich i szpitali a jesli sie juz tam jest to poprostu uwazac czego sie dotyka i raczki czesto myc tym plynem alkoholowym... szczepionka ta byla robiona w pospiechu i podobno poprostu jest nie dopracowana...

a ja zjadlam porcje spaggety nakarmilam mala mleczkiem i klade sie za chwilke do lozeczka
Dobranoc kochane i do juterka
moze jutro bedzie lepszy dzionek:)

reklama
No widzisz Olivca, to moj K w przeciwienstwie do Twojego N mowil mi ze same negatywne rzeczy slyszal o tej szczepionce.... takze pewnie zdania sa podzielone.... mysle ze najlepsze jest to co serducho samo podpowiada.....

krycha przysla ci papiery do domku na odnowienie MC:)
powinni tak troche przed uplywem daty ale to roznie bywa:)
dobra ja uciekam....jade z Werka i jej malym do szpitala bo on ma biegunke,wymioty i goraczke....wrrrrr.......bylismy u Gp ale niestety nie jest lepiej.....ech.....trudno.....musze jej pomoc bo nie gadaja po angielsku:(:(:( pewno w nocy zjawie sie z powrotem....
dobrej nocki......

A jak mayunia sie czuje ?? Zdrowka dla malego !!!

Dziewczyny jak zapewne wiecie w IRL rozpoczely sie sczepienia na ta cholerna SWINSKA GRYPE i moja znajoma jzu dostala wezwanie zeby sie stawic z dzieckiem. On w pierwszej kolejnosci bo niby jakas astme mial, potem sluzba zdrowia i dzieci i osoby starsze a potem bezdie reszta populacji, hmm.... No ale moje pytanie jest takie....

Szczepic czy nie ??????????.....powiem tylko ze mam mieszanie uczucia co tych szczepien i jeszcze nie zdecydowalam.

Wiesz co ja zawsze bylam jakos za szczypieniamii ... Oraz porzadnych dawkach witaminy C przed i po szczypieniu aby wyplukiwac niepotrzebna rtec z krwii ... Ale jakos za tym szczypieniem nie jestem

hej laski, my też jetseśmy przeciwni tej szczepionce:)
to mówisz Ola, ze na shopping się szykujemy w miasto:D

A witaj kochaneczkoo :))

Dobranocc :)

Dzień dobry :sorry2:!!! Cosik ciężkawo było dziś w nocy :eek: musiałam wstwać ze 3 razy do Oliwki żeby dać Jej smoka... Ależ jestem nie wyspana :dry: i wszystko leci mi z rąk :shocked2:... Ale nic to, trza się kawuchy napić i będzie lepiej :-D!!! Ale pogoda:unsure:... Najlepiej spędzić go z gorącą herbatką, pod kocykiem i z kompem pod ręką :rolleyes2:

Miłego piatku i do klikania ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień doberek.moja malutka spała dobrze z za to ja obudziłam się o 4 i za cholerę nie mogłam zasnąć:sorry2: no a jakby tego było mało to jak schodziłam na dół to spadłam ze schodów:szok: z samej góry.na szczęście byłam sama bo Tomek zszedł wcześniej z Lolą.masakra.zdążyłam tylko odchylić się do tyłu żeby nie spaść przodem,na brzuch.świetny początek dnia.idę ochłonąć i może coś zjeść chociaż apetytu brak:-(

dzień doberek.moja malutka spała dobrze z za to ja obudziłam się o 4 i za cholerę nie mogłam zasnąć:sorry2: no a jakby tego było mało to jak schodziłam na dół to spadłam ze schodów:szok: z samej góry.na szczęście byłam sama bo Tomek zszedł wcześniej z Lolą.masakra.zdążyłam tylko odchylić się do tyłu żeby nie spaść przodem,na brzuch.świetny początek dnia.idę ochłonąć i może coś zjeść chociaż apetytu brak:-(

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Kobieto, Ty na siebie uważaj!!!! Znaczy roztargniony dzień się szykuje, super...

to widać taki dzień dzisiaj.może lepiej zaszyć się gdzieś i nigdzie się nie ruszać dla własnego bezpieczeństwa.a wiecie że Lola pośpieszyła mi na ratunek?tata był tak zaaferowany nowym programem komputerowym że nie słyszał ja 76 kilo żywej wagi wrzeszczy i leci ze schodów.za to mała słyszała,zaczęła płakać i pobiegła po tatę do kuchni i pokazała gdzie ma iść.mój mały ratownik;-)

reklama
Do góry