reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Ms. Marple ja zapraszam do siebie ale dopiero po 15. Jesli bedziesz miala ochote to zapraszam.
Natinke a ja zapomniałam wziac od Ciebie numer telefonu Twojej siostry. Moze przy okazji i ja sie jakos zetne:cool2:

reklama
dzien doberek
ja sie witam oczywiscie wyspana:)Mayeczka jak zasypia okolo 22-22.30 to spi az do rana:) nawet sie w nocy nie budzi:)po wczorajszym szczepieniu plakala wieczorem i miala lekka temperature ,wiec myslalam ,ze bedzie sie budzic ...ale ona, kochana moja Pszczolka spala slicznie do 9 tej:)
no nic....ziemniaki juz obralam ...wlasnie wciagam sniadanko i spijam kawke i bede jechac do Parkwaya....poszwedam sie,popatrze,bo prezentow tez nie mam....moze mi cos w oko wpadnie:)
milego dnia dziewczyny zycze:)

aga superanckie dziecko masz, jak sobie przypomnę wszystkie nieprzespane noce aż do 8 miesięcy to mi skóra cierpnie:tak:

camomile Adal jest zasmarkany to nie będę ci przynosić zarazków do domku ale jak będziesz gdzieś po mieście chodziła to zapraszam na kawkę do kafejki

WITAM SIE!!!!
ojjj Aga my w tym roku tylko dla dzieciakow kupujemy bo niestety nie ma kaski.... tak wiec dla najstarszej Nadii kupimy bo jeszcze nie kupilismy play doh ciastoline z roznymi wyciskaczami, wciskaczami o takie tam i mam juz 2 bluzeczki... dla mlodsszej Nicole narazie mam kurteczke taka sliczniusia w tkmax wczoraj wypatrzylam i takiego jakby dinusia w jajku ktorym sie trzeba opiekowac, bluzeczke i jeszcze cos trza dokuic bo ona 25grudnia ma tez urodzinki, a dla Juli mamy 2 pary bucikow do chodzenia tez w tkmax wylukane i cos jej jeszcze dokupie ale nie wiem co, ale na bank nie beda to zabawki hihihih bo ma ich za duzo hihihih a od swietego mikolaja zazyczylismy sobie dla naszego Elfka walkera takiego jakiego prawie wszystkie posiadaja w domkach hihiihih
Bozenka udanych zakupow :):):)

dzięki justys ja też nie będę szaleć:confused2: zabawek już nie kupuję dla małego, tylko kupiliśmy mu znikopis niech się uczy gryzmolić:-D:-D a kiedy bedzie nowy katalog?

cholipcia pogoda nie nastraja do zakupów w mieście ale co zrobić można pomarzyć o lepszej

Ostatnia edycja:
witam się i znikam do obowiązków;-)a dzisiaj dziewczynki w domciu bardzo się ciesze bo mamy troche czasu dla siebie :tak:a i pomagają przy Matim;-)

reklama
hello
a ja znow oczywiscie przestawialam i sprzatalam......wyeksmitowalam Mayke do jej pokoju bo i tak w nocy nie wstaje wiec niech juz sie uczy miec swoje miejsce:)jeszcze troche do porobienia jest ale jakos sie zrobi:)
lece jakas kawusie moze wypic:)

Do góry