reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Dzień dobry Laseczki :-)!!! Pewnie wszystkie jeszcze w wyrkach się wylegują i pewnie, korzystajcie :tak::tak::tak:!!!

Gosiulka, strasznie mi przykro (*)...

Drozdusia, co porabiasz w poniedziałek? Wpadłabym na szybką kawuchę, bo już mnie normalnie nosi, że Nicholaska jeszcze nie znam osobiście, ech!

Mamo_Martysi, jak się czujesz? Byłaś w szpitalu? Sorcia, że męczę pytaniami, ale martwiem się...

Do klikania i miłego dnia, buźka :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzien doberek co ja przegapilam!!!!!!!!!JUSTYNA wow gratulacje :))))
ale niespodzianka :)))
ja niestety mam dzis ranna weekendowa zmiane a spac mi siechce jak cholercia...
pochwale sie,ze wczoraj ubralam choineczke,a w sumie domi prawie cala sam ubral :))) jest sliczna powiem skromnie !!!!!!!
mam nadzieje,ze wiecej newsow nie przegapilam...bo nie mam czasu doczytac wszystkiego :)
milej niedzieli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejka dziewczyny:) Gosia wczoraj była w szpitalu nic specjalnie jej nie powiedzieli musi czekać co będzie dalej bo dzidzia jeeeeeeszcze bardzo maleńka a usg. zrobią w poniedziałek bardzo zmartwiona biduleczka sama to strasznie przeżywam ale ja wiem że będzie dobrze:tak:Ona sama napewno potem wam napisze:tak: a u mnie dalej szpitalowo ale jest już światełko w tunelu;-):-D

Hejka dziewczyny:) Gosia wczoraj była w szpitalu nic specjalnie jej nie powiedzieli musi czekać co będzie dalej bo dzidzia jeeeeeeszcze bardzo maleńka a usg. zrobią w poniedziałek bardzo zmartwiona biduleczka sama to strasznie przeżywam ale ja wiem że będzie dobrze:tak:Ona sama napewno potem wam napisze:tak: a u mnie dalej szpitalowo ale jest już światełko w tunelu;-):-D

Mocno trzymam kciukasy!!!!!!!! Dzięki za info i zdrowiejcie szybciutko :tak:;-)

Natinke18, fote byś jakąś zamieściła dzieła Dominika :-)!

Witam.
Mamo martysi trzymam kciuki za malenstwo. Na pewno bedzie dobrze.
Gosia przykro mi, że Twój dziadek zmarł. Niestety na to nie ma rady a ja tak nie lubię śmierci:cool:
Alex ja mam odkurzacz pioracy. a w zasadzie to nie jest odkurzacz jako taki bo to tylko pierze.

Gosiulka przykro mi z powodu dzziadka:-(smutne:-(sorki że przeoczyłam wcześniej OOOOOOOO Justyś szybciutko ten paszport masz:tak:i miłego lotu gdybyśmy się nie spotkały:tak:

dzieki za wiesci , napewno sama wizyta troszke ja uspokoila Napewno wszystko dobrze sie skonczy.... pozdrawiam

reklama
Hejka
Na kontrole zem wpadla ,a tu taka cisza!!!!!!!!!!!
Natinke my sie jutro zobaczymy,bo u Twojej siostry wizytke mam:)Ciekawa jestem jak Adusia:) Napewno duzo urosla ,jak ja ostatni raz widzialam:)
No nic,,bede uciekac,bo i tak nikogo nie ma:)
Dobranoc dziewczyny:)

Do góry